Energirådgiver

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist16.08.2020

Multiconsult Norge AS avdeling Bygg og industrier i vekst og vi har vunnet mange bygg og eiendomsprosjekter med høye miljøambisjoner det siste året. Vi ønsker derfor å utvide faggruppen vår innen energi og miljø i Trondheim. Vi ser i den forbindelse etter en fremoverlent energirådgiver med et hjerte som banker for bærekraft og miljø.Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til prosjektgjennomføring.  

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne, er du nysgjerrig på hvorfor?  

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som energirådgivervil du få muligheten til å ta del i et bredt utvalg av prosjekter, fra enfaglige oppdrag til store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Av pågående oppdrag med miljøambisjoner har vi blant annet Nytt studentsenter i Elgeseter gate 10 (ZEB), Johan Bojer VGS, Nidarvoll skoler og rehabsenter, Sluppenvegen 23 (Well/ BREEAM Outstanding «Paris-proof») samt Sundebygget / SIT Ålesund (ZEB). I tillegg er vi involvert i flere ENOVA prosjekter og forskningssentre.

Hos oss vil du få en viktig rolle i seksjonens arbeid og utvikling spesielt innen prosjekter med høye energi og miljøambisjoner. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.  

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til prosjektering og rådgiving, men basert på interesse og kompetanse er det også muligheter for å ta på seg oppgaver innen digitalisering, salgs og markedsarbeid, tilbudsledelse og oppdragsledelse.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Er du en person med gode samarbeidsegenskaper, som drives av å finne innovative, kostnadsbesparende og miljømessig gode løsninger på våre kunders utfordringer? Klarer du å se helheten uten å glemme detaljene? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for den nødvendige interaksjonen med andre fagområder som slike prosjekter krever? Da kan det være akkurat deg vi leter etter! Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner: 

  • Relevant utdanning fra høyskole eller universitet
  • Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig
  • Behersker beregningsverktøy som Simien og IDA-ICE
  • Kompetanse innen BREEAM, WELL, LCC eller parametrisk design vil være en fordel

Du må også kunne identifisere deg med våre verdier Motiverende, Ordentlig, Verdiskapende og Engasjert.

HVA MER KAN VI TILBY DEG? 

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og utvikling.  
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer. 
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram.
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid.
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet.  

LITT MER OM OSS

Du vil inngå i seksjon Spesialrådgivning som består av 17 medarbeidere. I tillegg vil du inngå i faggruppe Energi og miljø som spenner på tvers av flere seksjoner på avdeling Bygg og industri i region Midt.

Du vil i tillegg være en del av relevante kompetansenettverk som samler medarbeidere fordelt rundt om i landet innen ditt fag. Arbeidssted for stillingen er i Trondheim og her er vi ca. 200 faglige dyktige medarbeidere som holder til i moderne lokaler på Sluppen.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad. Vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!  

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder Spesialrådgivning Ragnhild Solgård på telefon +47 90 61 76 18 eller epost: ragnhild.solgard@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: