Elektroingeniør

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist02.11.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din energi og fagkunnskap i en stilling hvor du blir en del av seksjonen tekniske systemer (VVS og Elektro) i Bodø. Vi ønsker å styrke oss innen elektro-faget og søker nå deg til en spennende og fremtidsrettet stilling som elektro-rådgiver. For denne rollen trenger du relevant utdanning, interesse for faget og for bransjens digitale utvikling. Er du vår nye Elektro-ingeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Bodø-avdeling

Som vår nye Elektro-ingeniør blir du en del av en tverrfaglig avdeling med til sammen 24 dyktige, hyggelige og motiverte kolleger som dekker tekniske systemer, konstruksjonsteknikk, brannteknikk og prosjektadministrasjon. Seksjon for tekniske systemer har pr. i dag 9 medarbeidere fordelt med 5 på VVS og 4 på EL). Vi jobber med alle typer prosjekt og samarbeider med mange ulike fag på tvers av våre kontorer i Norge. Som elektro-rådgiver hos oss vil du kunne jobbe med både samferdselsprosjekt (vei og jernbane) og ulike typer bygg i alt fra tidligfase, konsept og idé-utvikling til ferdigstillelse og videre med rådgiving i driftsfasen

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Bidra til et godt arbeidsmiljø i avdelingen.
 • Elektroteknisk prosjektering innen samferdsel og/eller byggelektro.
 • Detaljprosjektering, beregninger og modellering i Novapoint/Revit/FEBdok.
 • Kartlegge funksjonskrav i konkurransegrunnlag for totalentreprise.
 • Prosjektgjennomføring med avklarte leveranser og milepæler.
 • Koordinering mot andre disipliner på digitale plattformer.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Grunnleggende forståelse og interesse for den digitale utviklingen som skjer i bransjen.
 • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide i team og gjennom andre.
 • Evne til å tenke strategisk i kunde- og kontrakt-sammenheng.
 • Utdannet ingeniør/sivilingeniør innen elektro eller relevant fagbrev.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

I denne rollen vil det være en fordel om du også er selvstendig, initiativrik og trives med faglige utfordringer. Du har interesse for teknisk programvare, modellering og evner å samarbeide med oppdragsgivere og kolleger på en god måte.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 02.11.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Magne Aas, avdelingsleder Bodø-kontoret, mail: aas@ramboll.no, tlf: 48120090.

Søk stilling

Vis flere stillinger: