Elektroingeniør

ÅF i Norge er en ingeniør- og arkitekturvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og IKT. Vi er over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske ÅF Pöyry konsernet, et av de største og mest lønnsomme multidisiplinære ingeniørselskapene i Norden. Vi utvikler bærekraftige løsninger for kommende generasjoner gjennom dyktige mennesker og teknologi.
Making Future.

Firma ÅF Engineering
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfrist07.06.2019

Ting skjer når modige lagspillere kommer sammen. Vil du være med å gjøre en forskjell?

Hos oss får du raskt muligheten til å bli oppdragsleder, det vil si at du får ansvar for prosjektøkonomi, fremdrift og kvalitet i prosjektet. Dette innebærer også kalkulering og utforme tilbud og ha oppfølging mot kunde. Du vil få mulighet for å opprette og vedlikeholde nye og eksisterende kunderelasjoner og dermed skape ditt eget nettverk. Dine arbeidsoppgaver består primært av elektrorådgiving og prosjektering innen bygningsinstallasjon. Det innebærer blant annet utarbeidelse av underlag for skisse, forprosjekt og detaljprosjektering.

Vi har et tverrfaglig miljø og du vil delta i interne og eksterne prosjekteringsgrupper.

ÅF i Sandefjord har røtter tilbake til 1993, og vi har derfor meget god kjennskap til markedet i regionen og jobber ofte tett med entreprenører. I Sandefjord er vi 21 medarbeidere innen byggeteknikk, brann og elektro og VVS. Markedet i Vestfold er i god utvikling og Sandefjord har et sterkt og godt næringsliv, og vi jobber med en mengde ulike kunder, både store og små. Prosjektene spenner i fra leilighetskomplekser til skoler, helseinstitusjoner, næringsbygg for å nevne noen.

Her kan du lese mer om hva vi gjør på området: http://www.afconsult.com/no/tjenester/bransje/norge/prosjektering/

Hvem er du:

Du er strukturert med evne til å kunne jobbe både selvstendig og i team, samt kunne påta deg oppdragsansvar og være en løsningsorientert relasjonsbygger i et tverrfaglig og solid fagmiljø. Du har og skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Du er ingeniør med gode teoretiske og praktiske kunnskaper innen elektrotekniske anlegget rettet mot landbaserte bygg og installasjoner. Din utdannelse kan være fagskoleingeniør, Bachelor eller Master, hvis du har noe fagrelatert praktisk erfaring er det fint. Kjennskap til Revit er en fordel.

Hva tilbyr vi:

  • Vi tror at et lederskap tuftet på samspill og erfaringsdeling skaper det beste fundamentet for trivsel faglig utvikling.
  • Moderne og trivelige kontorer med kompetente kollegaer og et godt arbeidsmiljø
  • Utviklingsmuligheter i et av Nordens største ingeniørmiljøer
  • Stor grad av selvstendighet og fleksibel arbeidstid
  • Gode forsikringsordninger

Dette sier medarbeidere om å arbeide i ÅF: http://www.afconsult.com/no/bli-med/mot-vare-kollegaer

Vi vurderer kandidater fortløpende. Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Roy Andersen tlf; +4798202890

Søk stilling

Vis flere stillinger: