Elektroingeniør

Vårt kontor i Bodø har 22 dyktige medarbeidere innen ulike fagdisipliner. På grunn av stigende etterspørsel ønsker vi å øke vår kapasitet innen elektroteknisk prosjektering og rådgiving og vi søker derfor etter en utadvendt og initiativrik ingeniør/sivilingeniør/master innen fagområdet som ønsker å jobbe sammen med oss. Bodø står også foran spennende utfordringer med ny flyplass og utvikling av «Verdens smarteste by». Disse utfordringene vil vi også ta del i.

Firma Rambøll
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist15.08.2018

Hos oss vil du jobbe med byggeprosjekter i alle faser fra idé- til byggefase. Som elektroingeniør i Rambøll vil du bli gitt mulighet til å utvikle deg videre og å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss på kontoret, slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb. Vi ser etter en person med erfaring og kompetanse innen prosjektgjennomføring og elektroprosjektering av store og små bygninger.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Mulighetsstudier samt skisse- og forprosjekt
  • Funksjonsbeskrivelse og konkurransegrunnlag for totalentrepriser
  • Detaljprosjektering av elektrotekniske anlegg
  • 3D modellering i Revit
  • Byggherreombud og teknisk byggeledelse kan også være aktuelt

Hvem vi søker

Du har utdanning og erfaring innen elektrofaget. Du er faglig engasjert og kvalitetsbevisst, og ønsker å bidra til et hyggelig arbeidsmiljø. Gode kommunikasjonsegenskaper er spesielt viktig, og du må trives med å arbeide både selvstendig og i team. Andre viktige kvalifikasjoner vil være:

  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
  • Gode datakunnskaper
  • Erfaring med bruk av AutoCad og/eller Revit
  • Løsningsfokusert og beslutningsdyktig

Av personlige egenskaper ser vi etter deg som er engasjert og motivert for å utvikle deg i et fremtidsrettet selskap, samtidig som du ser verdien av å skape gode relasjoner med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktpersoner:
Avdelingsleder Rolf Støre, rolf.store@ramboll.no tlf: 91 56 22 90 eller
Mads Holmstrøm, mads.holmstrom@ramboll.no tlf: 92 83 87 11

Søk stilling

Vis flere stillinger: