Elektroingeniør med spesialkompetanse, COWI Drammen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist17.06.2019

Vil du jobbe i et ambisiøst rådgivermiljø som arbeider på noen av Norges mest komplekse og utfordrende prestisjeprosjekter? Vi søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer, som er en av årsakene til at vi vinner prosjekter som nytt sykehus i Drammen, Stavanger Universitetssjukehus og Oslo Storbylegevakt. Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her!

BLI DEL AV ET AV LANDETS LEDENDE MILJØER INNEN PROSJEKTERING AV ELEKTROTEKNISKE LØSNINGER

Våre ingeniører er blant de ledende i landet på elektrotekniske løsninger for blant annet datasenter, helsebygg, flyplasser og samferdselsprosjekter. Fagmiljøet vårt innen Elektroteknikk i Drammen består i dag av nærmere 20 dyktige rådgivere som hver dag jobber for helhetlige, bærekraftige og fremtidsrettede løsninger for samfunnet og kunden. Med et arbeidsmiljø som legger til rette for personlig utvikling og innovativ tenking har COWI dyrket frem verdensmestere som har hentet hjem en pris for verdens beste digitale byggeprosjekt.

I COWI blir du del av et godt og veletablert miljø innen elektrofaget i Drammen. Du vil arbeide som kundens rådgiver og dine primære arbeidsoppgaver vil være prosjektering av elektriske lavspenningsanlegg i komplekse funksjonsbygg. Stillingen omfatter bl.a. følgende oppgaver:

 • Disiplinledelse eller fagansvar, prosjektering og rådgivning i en- og flerfaglige prosjekter, i team og selvstendig innen elektro.
 • Hovedfokus vil være prosjekteringsoppgaver innenfor lavspenningsanlegg og sikker strømforsyning.
 • Bidra til faglig utvikling og styrking av lavspent spesialkompetanse for seksjonen og for COWI Norge.
 • Tett samarbeid med faglig leder elektro COWI Norge i prosjekter og i sammenheng meg faglig utvikling av firmaet generelt.
 • Muligheter for tilbudsledelse og KS-ledelse etter eget ønske.
 • Bidra til å skape et godt faglig og sosialt miljø i avdelingen.
 • Bidra med kontorfunksjoner i felleskap med øvrige ansatte.

DU HAR ERFARING FRA PROSJEKTERING AV LAVSPENNINGSANLEGG MED HOVEDFOKUS PÅ SIKKER STRØMFORSYNING OG ØNSKER Å BIDRA TIL SAMFUNNSNYTTIGE LØSNINGER

COWI er på jakt etter deg som har minimum 5 års relevant erfaring fra bransjen, fortrinnsvis fra prosjekter som krever spesialisering innenfor elsikkerhet og sikker strømforsyning i elektriske lavspenningsanlegg. Du er en lagspiller som liker å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Du er opptatt av å forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene.

Din kompetanse:

 • Sivilingeniør/ingeniør med spesialisering innenfor elektroteknikk og sikker strømforsyning
 • Erfaring med bruk av digitale verktøy og plattformer i arbeidet
 • God kunnskap om bruk av beregningsverktøy som Febdok og/eller Nettdok
 • Spesialisering innenfor elsikkerhet og regelverk
 • God kunnskap om forskrifter og normer (spesielt NEK 400 og forskrifter underlagt El-tilsynsloven og Plan- og bygningsloven)
 • God teoretisk kunnskap og høy interesse for elektrofaget
 • Fordel med Fagbrev gr. L
 • Fordel med kjennskap til CAD programmer som REVIT og AutoCad

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er ett av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Øyvind Sverre Pettersen

Prosjektsjef/Seksjonsleder

924 77 650

ospe@cowi.com

eller

Robin Burud

Faglig leder elektro COWI

454 69 290

robb@cowi.com

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 17. juni 2019.

Arbeidssted vil være Drammen, og vi ønsker oppstart snarest mulig. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: