Elektriker

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Stillingen inngår i Veidekke Anlegg, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Årlig omsetning er på NOK 4,1 milliarder (2018), og virksomheten har ca. 1 400 ansatte, hvorav 700 fagarbeidere og 500 funksjonærer.

Veidekke Bane ble etablert i 1999 og er en landsdekkende entreprenør innen alle jernbanetekniske fag. Vi utfører arbeider innenfor overbygning, kontaktledning og signal. Veidekke Bane samarbeider med andre enheter i Veidekke, og utnytter firmaets samlede spisskompetanse og kapasitet i flerfaglige prosjekter, bl.a innen fjellsikring og underbygningsarbeider. Veidekke Bane har i dag 130 medarbeidere og en rekke ulike skinne/veimaskiner. Veidekke Bane har sertifiserte medarbeidere innenfor alle jernbanetekniske fag og har som målsetting å være den foretrukne, og en av de større leverandørene innen bygging, fornyelse og vedlikehold på jernbaner og sporveier.

Firma Veidekke Anlegg
FylkeHele landet
Søknadsfrist16.02.2020

Stillingen vil inngå i Veidekke Bane sin elektroavdeling med våre 40 dyktige fagarbeidere. Vi påtar oss oppdrag over hele Norges jernbanenett, så det må påregnes noe reisevirksomhet. Arbeidsoppgavene vil være varierende fra små korte prosjekter til større og mer langvarige prosjekter. Som elektriker hos oss vil du få store muligheter til å planlegge og påvirke din egen arbeidsdag.

Arbeidsoppgaver:

 • Etablering av strømforsyning til sporvekselvarme
 • Bygging av strømskinneanlegg for T-bane
 • Bygging av nødlysanlegg i tunneler
 • Vedlikehold og ombygging av eksisterende anlegg på jernbanen
 • Deltakelse i andre drifts- og vedlikeholdsoppdrag etter behov

Kvalifikasjoner:

 • Fagbrev som elektriker
 • Førerkort kl. BE
 • Godkjent hovedsikkerhetsvakt (HSV), leder for el-sikkerhet (LFS) er en fordel, men er ikke et krav
 • Erfaring med å lede arbeidslag vil det være en fordel, men er ikke et krav
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig
 • Du tar det som en selvfølge å ha fokus på helse, miljø og sikkerhet

Personlige egenskaper:

Du må være selvstendig og du må kunne formidle både muntlig og skriftlig på en enkel måte. Du må beherske dataverktøy da dokumentasjon foregår elektronisk. Det stilles helsekrav til blant annet syn, hørsel og fargesyn. Helseundersøkelsen blir gjort i sammenheng med ansettelse.

Vi tilbyr:

Som elektriker vil du bli en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone, og har et positivt og til tider hektisk arbeidsmiljø. Du vil være med i en turnusordning med 7 dagers arbeid og 7 dager fri.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontaktperson

Oscar Markali

Anleggsleder

Telefon 900 34 803

Søk stilling

Vis flere stillinger: