Elektriker

Avinor eier og driver 46 lufthavner over hele landet og kontrollerer flytrafikken i norsk luftrom. I 2013 reiste nær 50 millioner passasjerer gjennom våre lufthavner. Sammen skaper vi verdier, relasjoner og opplevelser.

FirmaAvinor Divisjon Store Lufthavner
FylkeRogaland
StedSola
Søknadsfrist22.09.2014

Stavanger lufthavn, Sola har en økende passasjervekst og holder et høyt aktivitetsnivå. Vårt ønske er å ha et kontinuerlig fokus på passasjerens og flyselskapenes behov, for å kunne etablere effektive og hensiktsmessige løsninger som kommer dem til gode.

Kravet til oppe tid på de elektriske anleggene er høyt. Til tider kan dette by på et høyt spenningsnivå og utfordringer som kun kan ivaretas av dyktige fagfolk. Vi trenger derfor din fagkompetanse og dine evner for samspill, i et fagteam, for å lykkes optimalt, med å nå våre målsettinger.

Du skal bidra med:

  • Din hovedkompetanse er minimum montørsertifikat elektriker gr.L
  • Inngående kjennskap til gjeldende forskrifter og normer for elektro faget
  • En bred praksis fra sterkstrøms anlegg, fortrinnsvis flyoperative anlegg, TN fordelingssystemer, nødstrøm, UPS og automatikk SD
  • Jobbe selvstendig og være løsningsorientert
  • Jobbe strukturert og effektivt
  • Førerkort kl. B
  • Identifisere deg med vår visjon og våre verdier og ha en særs god evne til relasjonsbygging

Vårt ønske:

Å knytte til oss medarbeidere som ser verdien i det menneskelige samspill og som setter tydelige krav og forventninger på dagsorden for seg selv og andre for å oppnå et ønsket resultat.

Stavanger lufthavn er en visjon- og verdistyrt organisasjon. Vi ønsker å tilby våre passasjerer en kjede av tjenester som gjør reisen for passasjeren litt enklere og skaper verdifulle relasjoner.

Avinor kan tilby jobb i et konsern med et meningsfullt og viktig samfunnsoppdrag. Et kreativt og ambisiøst arbeidsmiljø, med konkurranse dyktige betingelser. Gode personalforsikringer og medlemskap i Statens Pensjonskasse. Avinor ønsker mangfold i selskapet når det gjelder kjønn, alder og kulturell bakgrunn.

For ytterlig informasjon, kontakt elektroteknisk leder Endre Hoel, tlf 930 11 170 eller leder teknisk tjenester Odd Arild Hegdal, tlf 481 54 413.

Avinor er underlagt offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge, vil søkeren bli varslet og informert om det jfr. offentleglova § 25.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: