Eirik Thrygg blir ny adm. dir. i Höegh Eiendom.

Eirik Thrygg forlater Citycon-eide Sektor og blir sjef i Höegh Eiendom

Eirik Thrygg, administrerende direktør i Sektor Gruppen og en del av Citycons konsernledelse, forlater selskapet og blir sjef i Höegh Eiendom etter mangeårig leder Erik Lund. 

Thrygg forblir en del av Sektor frem til slutten av 2015, men vil ikke tiltre stillingen som Citycons Chief Development Officer som annonsert etter Citycons oppkjøp av norske Sektor Gruppen. Thrygg har vært administrerende direktør i Sektor siden 2004.

- Respekterer beslutningen
Frem til årsskiftet vil Thrygg fokusere på å støtte Citycon i integrasjonsprosessen av Sektor og sikre en smidig overgang for Citycons virksomhet i Norge.

- Vi respekterer Eiriks beslutning om å forlate selskapet, for å fortsette sin karriere i et annet selskap. Som én av grunnleggerne av Sektor har han gjort en fremragende jobb med å ta dette selskapet til den posisjonen det har i dag. Vi ønsker å takke Eirik for hans innsats i gjennomføringen av oppkjøpet av Sektor. Vi ønsker han lykke til og suksess i fremtiden, sier Marcel Kokkeel, administrerende direktør i Citycon.

- Etter å ha jobbet 18 år i Sektor har jeg besluttet å gjøre et karriereskifte, og velge en ny retning. Jeg har forpliktet meg til å støtte integrasjonsprosessen av Sektor inn i Citycon, før jeg forlater selskapet mot slutten av året, sier administrerende direktør i Sektor, Eirik Thrygg.

Bygge videre
- Eirik Thrygg vil bygge videre på den solide grunnmuren Erik Lund har etablert i Höegh Eiendom. Vår spennende og brede portefølje av utviklingsprosjekt passer veldig godt til

Eiriks etablerte evne til å skape verdi gjennom utvikling og bygge en robust organisasjon, kommenterer Leif Høegh, styreleder i Höegh Eiendom.

- Höegh Eiendom er et spennende selskap med en bred portefølje som representerer nye utfordringer for meg som eiendomsutvikler og leder. Gjennom selskapets prosjekt innen bolig, næring og industri skal vi fortsette å bygge varige verdier for leietagere, brukere og samfunnet vi er en del av, sier Thrygg.

- I Eirik Thrygg har Höegh Eiendom fått en ny sjef med lang erfaring innen utvikling og selskapsbygging. Jeg er helt sikker på at selskapet vil nyte godt av Eiriks brede erfaring at det er i de beste hender, legger avtroppende sjef Erik Lund til.

Thrygg tiltrer i begynnelsen av 2016.

Fra venstre adm. dir Höegh Eiendom Erik Lund, påtroppende adm dir Eirik Thrygg og styreformann i Höegh Eiendom Leif O. Høegh.