EikTrapp vinner av Det Gylne Sagblad 2018

Prisen er Norske Trevarers bransjepris som ble delt ut på helgens årsmøte i Drammen, til den bedriften som har utmerket seg best i året som gikk.

- EikTrapp AS har endevendt på alt de siste årene i tråd med troen på fremtiden. De har flyttet til nye lokaler og hver eneste detalj er godt gjennomtenkt og planlagt. Markedstilpassing, ny strategi, nye lokaler, nye maskiner, motiverte medarbeidere og fornøyde kunder er viktige og riktige elementer for å lykkes. De ansatte blir involvert i daglige forbedringer og gjennom denne satsingen sikrer bedriften økt effektivitet i alle ledd, selv ved lansering av nye produkter eller produktendringer, heter det i en pressemelding fra Norske Trevarer.

Juryen peker på at årets bedrift er banebrytende når de bruker både ny teknologi, men også digitaliseringselementer til produksjon og montering. EikTrapp AS fikk av komiteen toppscore 10 når det gjelder anvendelse av teknologi. 

- I en splitter, ny fabrikk med mye positivitet har man ikke spart på noe når det gjelder teknologisk vinning. Alt er lagt til rette og det er ikke overraskende at de ansatte er utelukkende positive. Det er ikke bare lokaler og maskinene - men bedriftskulturen i en solid familiebedrift og sjefens gode humør har også en smittende effekt, heter det i uttalelsen fra juryen.

Bedriften fra Tennfjord i Møre og Romsdal har som strategi å utvikle engasjerte medarbeidere som ønsker å bruke sin kunnskap til å skape forbedringer.

EikTrapp AS har stort fokus på helse, miljø og sikkerhet og bra økonomi.