Dyktige ledere til ny forretningsenhet

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3100 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Er du nysgjerrig på ny teknologi? Bra, for vi skal skape en mer fremtidsrettet bygg- og anleggsbransje.

AF Gruppen skal ta en større del av Stor-Oslo-regionen, og har utvidet med en ny byggenhet som fokuserer på boligprosjekter og offentlige bygg.

Vår kompetanse ligger innen utvikling, prosjektering og bygging av nærings-, bolig- og offentlige bygg. Digitale verktøy som BIM og VDC skal i stor grad benyttes for å sikre en kostnadseffektiv og fremtidsrettet prosjektgjennomføring. Kundene er både private og offentlige.

Vi trenger flere nysgjerrige og dyktige personer til den nye forretningsenheten, blant annet prosjektledere, anleggsledere, prosjekteringsledere, samt planleggere med BIM erfaring.

Vi søker deg som har evne til å utfordre de eksisterende rammebetingelsene i bransjen, og som kan bidra til videre lønnsom vekst i selskapet. Du er kontaktsøkende, har god økonomisk forståelse, og du drives av å lykkes med det du foretar deg.

Har du høyere utdannelse og relevant erfaring fra byggebransjen, vil du kunne få en sentral rolle i enheten med stor kontaktflate mot prosjekter, kunder og resten av organisasjonen.

AF Gruppen tilbyr godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktinfo

Geir Flåta

tlf: +47 994 01 510

Sif Løvdal

mob: +47 45786585

Søk her

Vis flere stillinger: