Driftssjef, Fabrikksjef, Montasjeleder, Prosjektutvikler og Konstruktører

Risa-konsernet er en stor og ledende entrprenør i den sørvestlige delen av Norge. Vår visjon er: Ågjøre hverandre gode. Totalt har konsernet rundt 720 ansatte og en omsetning på 1,3 milliarder kroner. Ett av de seks datterselskapene i konsernet er betongelementprodusenten AS Betong. 

AS BETONG bygger en av Europas mest moderne betongelementfabrikker på Skurve rett sør for Sandnes. Etter 70 år i bransjen vet vi hva det dreier seg om; de gode fagfolkene. Kommer du til oss, skal vi sørge for at du får en arbeidsplass som gir deg både faglige utfordringer og et trygt, godt og inkluderende arbeidsmiljø.
Fabrikken står innfyttingsklar sommeren 2009. Vi er allerede 125 ansatte som så vidt klarer å vente på framtida. For selv om ingen kan forutse det som vil skje i detaljer, vet vi at for AS Betong handler det om muligheter, muligheter og muligheter. Derfor vil vi ha med nettopp deg!

Firma AS Betong
FylkeRogaland
SøknadsfristSnarest

"Vi bygger Europas mest moderne elementfabrikk!"

 

Derfor søker vi nå etter

Driftssjef,

Fabrikksjef,

Montasjeleder,

Prosjektutvikler

Konstruktører.

Eller sagt på en annen måte; dyktige fagfolk og spennende medarbeidere som skal være med å løfte AS Betong videre inn i framtiden.

For mer informasjon om vår nye fabrikk på Skurve og de enkelte stillingene, se våre internettsider www.betong.no
Du kan også kontakte Randi Egeland på tlf.: 932 41 754 eller
personaldirektør i Risa-konsernet Torill Sigurdsen på tlf.: 928 07 238.
Søknad sendes til "stilling @risa.no"

Vis flere stillinger: