Driftsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNordic Road Services
FylkeTrøndelag
StedOrkdal
Søknadsfrist20.10.2020

Nordic Road Services AS, Område Øst/Midt/Nord søker nå etter driftsleder til vår driftskontrakt i Orkdal. Kontrakten omfatter drift- og vedlikeholdsoppgaver på riks- og fylkesveger samt G/S veger i Orkland kommune.

DRIFTSLEDER

En stilling som driftsleder i Nordic Road Services AS består av en rekke varierte arbeidsoppgaver. Du vil være ansvarlig for å ivareta driftsoppgavene i kontrakten. Dine arbeidsoppgaver vil inkludere å lede og administrere kontrakten, sikre og følge opp kvalitet og HMS, samt fast deltakelse i byggemøter. Videre vil du ha ansvar for å sikre optimal bruk av eksterne og interne ressurser, oppfølging mot byggherre og UE, samt å gjennomføre ervervede tilleggsarbeider relatert til kontrakten.

Som driftsleder er det ønskelig at du er/har:

  • teknisk utdannelse. Erfaring kan kompensere for manglende utdannelse
  • erfaring fra tilsvarende bransje
  • god økonomiforståelse og behersker relevante IT-verktøy
  • resultatorientert
  • gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Vi tilbyr

I NCC tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser enkortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 20. oktober 2020, men søknader behandles fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Magne Fjeldheim

Avdelingsleder

+47 947 85 558

Vis flere stillinger: