Driftsleder


Consto Øst er et selskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad.

Firma Consto Øst
FylkeOslo
Søknadsfrist14.02.2020

Driftsleder til Consto Øst AS

For å bidra til selskapets videre vekst og utvikling, søker vi en strukturert og offensiv driftsleder.

Consto Øst dekker markedet i Oslo og Viken.

Arbeidsoppgaver

Du vil være ansvarlig for å lede og administrere definerte ansvarsområder på byggeplassen. Aktuelle ansvarsområder er framdrifts- og økonomioppfølging av underentreprenører, bemanningsplanlegging, HMS og KS systemer.

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdannelse, ingeniør eller teknisk fagskole.
  • Manglende utdannelse kan kompenseres med relevant erfaring.
  • Evne til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har gode kommunikasjonsegenskaper og er flink til å skape sterke relasjoner. Du må være selvstendig og like å ta initiativ. Vi verdsetter medarbeidere med kunnskap, erfaring og energi.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt faglig og utviklende miljø. Hos oss får du en morsom og spennende hverdag med ryddige arbeidsforhold. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon

Morten Tonning

HR-Rådgiver

92245689

Søk stilling

Vis flere stillinger: