Driftsleder, Sunndalsøra

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. 

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4 mrd. (2016).

Firma Veidekke Industri
FylkeMøre og Romsdal
StedSunndalsøra
Søknadsfrist29.05.2017

Er du ryddig og strukturert og liker å lede andre? Da er du kanskje driftslederen vi ser etter. Vi er på jakt etter deg som er flink til å håndtere mange baller i luften samtidig. Vi kan tilby en fleksibel og svært variert jobb, hvor du dekker et kontraktsområde som strekker seg mellom Sunndal, Tingvoll, deler av Nesset og Oppdal kommune.

Arbeidsoppgaver

Du blir viktig lagspiller for daglig oppfølgning og ledelse av våre driftskontrakter innen veivedlikehold. Hovedoppgavene vil være å skaffe nye oppdrag, samtidig som du følger opp gjennomføringen av oppdragene vi allerede har. Dette innebærer driftsplanlegging og prosjektstyring.

For å gjennomføre våre oppdrag vil du ha ansvaret for å følge opp og koordinere ca. 20 årsverk, både egne ansatte og underentreprenører. Vi forventer at du styrer oppdragene med tanke på at alle skal komme hjem like hele som da de kom på jobb. Sikkerhet er viktig for oss i Veidekke.

En viktig del av jobben vil være å skape gode relasjoner til våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere, og i tillegg samarbeide godt med dem du har rundt deg.

Du rapporterer til anleggsleder.

Kvalifikasjoner

Du bør ha bakgrunn fra teknisk fagskole eller tilsvarende, i tillegg til minimum 3-5 års erfaring. Relevant erfaring kan erstatte manglende utdanning. Bruk av IT-verktøy er sentralt i arbeidshverdagen og noe du må beherske godt.

Vi ønsker at du kjenner til krav og regelverk i bransjen, slik at du kan bidra til å etterleve våre plikter i driftskontrakten, ivareta våre rettigheter og følge opp krav fra byggherre. Det er positivt om du har et faglig nettverk i distriktet, men det kan bygges opp over tid. I tillegg ønsker vi at du har erfaring fra økonomioppfølging.

Du kommuniserer godt med andre, både muntlig og skriftlig, og du kan være ute i driften samt utføre oppgaver inne på kontoret.

Profil

Vi ser etter deg som har noe ledererfaring, og som er tydelig og involverende i din væremåte.

Du har god økonomiforståelse og erfaring fra anleggsprosjekter. I tillegg er du god til å finne løsninger og opptatt av at vi når målene vi har satt oss.

Veidekkes verdier: Profesjonell - Redelig – Entusiastisk –Grensesprengende er viktige for oss, så det er det av betydning at du også kan stå for disse.

Vi kan tilby

En utfordrende stilling i et solid og spennende konsern med gode muligheter for kompetanseutvikling gjennom Veidekkeskolen.

Gode pensjons- og forsikringsordninger, og muligheten til å eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 16 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med anleggsleder Leif Ivar Ansnes tlf 405 53 158, eller prosjektleder Kristen Bruset tlf 950 60 568.

Søknadsfrist: 29. mai 2017

Vi ønsker at du som søker legger ved CV samt beskrivelse av din motivasjon for å søke stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: