Driftsleder – Prosjektområde Sør/Øst

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

Firma Veidekke Industri
FylkeBuskerud
Søknadsfrist21.10.2018

Ung og nyutdannet – med en strukturert driftsleder i magen?

Til våre driftskontrakter innen veivedlikehold i Prosjektområde Sør/Øst søker vi en strukturert driftsleder som trives og drives av en kombinasjon av praktisk oppfølging av drift kombinert med at du er en god, administrativ støtte for våre anleggsledere.

Prosjektområdet består pr. i dag av prosjekter i Lillesand, Kvinesdal, Sandefjord, Drammen, Hallingdal og Jessheim. Vår nye driftsleder vil derfor få muligheten til å være på farten mellom flere av våre ulike prosjekter. I dette arbeidet vil du samarbeide med mange hyggelige og kompetente kollegaer.

Du er ung og nyutdannet, og er interessert i å utvikle deg i en spennende bransje hvor vi jobber med kontinuerlig forbedring for å nå våre mål – sammen.

Kontorsted er Drammen, og det må påregnes noe reisevirksomhet.

Arbeidsoppgaver

Din viktigste oppgave er å være ansvarlig for administrativ støtte for anleggslederne i driftskontraktene samt gjennomføre og koordinere følgende oppgaver:

  • Oppfølging av våre underentreprenører og samarbeidspartnere
  • Rapportering og oppfølging (HMS, kvalitet, økonomi, produksjon mm)
  • Håndtering av dokumentasjon
  • Bistå leder med enkel personal- og lønnsadministrasjon samt fakturering
  • Kvalitetsarbeid – utarbeidelse av planer og vedlikehold av disse
  • Oppfølgning av mindre drifts- og anleggsarbeider

Kvalifikasjoner

Du har relevant utdannelse fra høyskole, og kommuniserer godt med andre, både muntlig og skriftlig. Du er en trygg databruker, og tilegner deg raskt ny kunnskap og har evnen til å se nye løsninger.

Personlige egenskaper

Du trives med å ha mange pågående oppgaver, er løsningsorientert og har stor arbeidskapasitet og arbeidsglede Du har god ordenssans og ryddig arbeidsmetodikk. Har du i tillegg eierskap til dine oppgaver og gode samarbeidsevner vil du passe godt inn hos oss.

Veidekkes verdier: Profesjonell - Redelig – Entusiastisk –Grensesprengende er viktige for oss, så det er det av betydning at du også kan stå for disse.

Vi tilbyr

En spennende stilling i et solid konsern med gode muligheter for utvikling i stillingen. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil få mulighet til å eie egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Prosjektsjef for Drift og Vedlikehold, Vegard Hestdalen tlf. 971 43 241.

Søk stilling

Vis flere stillinger: