Dr.Ing/Siv.ing/Ing. Konstruksjons- og byggeteknikk

I år er Dr.techn.Olav Olsen inne i sitt femtiende år som uavhengig rådgiver innen konstruksjons- og byggeteknikk land, langs kysten og offshore. Vi har et innovativt og faglig tungt miljø som utvikler og prosjekterer bygg og andre konstruksjoner, plattformer og fartøyer for bygge- og anleggsindustrien på land og offshore. Gjennom innovative løsninger, riktig anvendelse av ny teknologi og god gjennomføringsevne skal vi skape stor verdi for krevende kunder og for oss selv. Vi skal utmerke oss ved meget høy kompetanse, utfordrende prosjekter og godt arbeidsmiljø. Vi påtar oss også rene prosjektadministrative oppgaver, byggherrerådgivning og prosjektledelse.

Firma Dr.techn.Olav Olsen AS
Fylke
SøknadsfristSnarest/fortløpende

Vi ser en sterkt økende etterspørsel innenfor våre tradisjonelle markedssegmenter samtidig som vi er aktivt inne i nye områder som fornybar energi, særlig offshore vind. Vi jobber for tiden også med ulike industriaktører for å utvikle nye løsninger som skal styrke deres konkurransesituasjon. En fellesnevner for vårt arbeid er avanserte konstruksjonstekniske oppgaver og komplekse prosjekter hvor vi kan utnytte våre kompetansefortrinn, vår erfaring og vår verktøykasse.

 

Vi trenger nye kollegaer som ønsker å utvikle seg faglig gjennom deltagelse i spennende og utfordrende prosjekter, og med ønske om å bidra til å vekst og utvikling for seg selv og fellesskapet. Vi søker:

 

• Siv ingeniører/Dr. Ingeniører med mer enn 5 års erfaring fra prosjektering av offshorekonstruksjoner i stål og betong og/eller arbeid med avanserte styrkeberegninger (Sesam, Abaqus, ROBOT, FEM e.l.)

• Ingeniører/sivilingeniører med mer enn 5 års erfaring fra byggeteknisk prosjektering og/eller prosjektledelse

• Hydrodynamikere

• CAD operatører med 3D modelleringserfaring og/eller PDMS BIM ansvarlig

 

Nyutdannede med relevant kompetanse oppfordres også til å søke. Vi forutsetter god skriftlig og muntlig fremstillingsevne samt evne og vilje til å være lagspiller.

 

Vi tilbyr et åpent og inkluderende arbeidsmiljø i et firma som ønsker å representere et alternativ til de store multidisipline rådgivermiljøene, men stort nok til å tilby mange spennende muligheter for den enkelte. OO skal være et firma med stor takhøyde, vilje til innovasjon og med effektive beslutningsprosesser. Selskapet eies av de ansatte, og tilbyr gode lønns- og arbeidsbetingelser inklusive overskuddsdeling.

 

For ytterligere informasjon kan Anders Nybø, 91341026 og Kolbjørn Høyland, 91617273 kontaktes. Se gjerne vår hjemmeside for mer informasjon: www.olavolsen.no

 

Søknadsfrist: Snarest/løpende

 

Søknad sendes til firmapost@olavolsen.no

 

Vis flere stillinger: