Dokumentkontroller

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,6 milliarder (2022), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 300 fagarbeidere og 900 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeOslo
Søknadsfrist15.10.2023

Ønsker du å være med og sikre gjennomføring av store og spennende prosjekter hos Norges største entreprenør?

Veidekke vil være ledende gjennom prosjektene sine og bidra til utvikling i bransjen

I takt med samfunnsutviklingen ruster Veidekke seg for fremtiden. Behovet for fremtidsrettet kompetanse øker, og bærekraft, digitalisering og mangfold står sentralt i Veidekkes visjon for videre satsing og utvikling.

Veidekkes anleggsvirksomhet gjennomfører flere av de største anleggsprosjektene i Norge innenfor vei, bane, fjellanlegg, kraftverk og industri. Kjernevirksomheten utøves av rundt 750 medarbeidere med en årlig omsetning på ca. 3,5 mrd. kroner. Som en av Skandinavias største entreprenører har Veidekke høye ambisjoner.

Dokumentkontroller i prosjekt

Som dokumentkontroller hos Veidekke Anlegg vil du støtte prosjektene og få en sentral rolle i å sikre at dokumenthåndteringsprosessen opprettholder høy kvalitet og effektivitet. Du vil implementere dokumentkontroll ved hjelp av prosjektstyringsverktøy og sikre etterlevelse av interne rutiner, bransjestandarder og lovpålagte krav.

Vi søker en kandidat med relevant utdanning og/eller erfaring innen dokumentkontroll, systemimplementering eller prosessarbeid. Teknisk innsikt og kjennskap til relevante lover og bransjestandarder vil være en fordel.

For å lykkes i rollen vil det være avgjørende at du evner å bygge gode relasjoner, gi god opplæring og formidle informasjon på en effektiv måte. Vi ønsker oss en involverende og strukturert lagspiller med evne til å formidle klare krav og forventninger. Din løsningsorienterte tilnærming vil bli høyt verdsatt.

Hos Veidekke settes menneskene først og lidenskapen knyttes til kundenes prosjekter

Som dokumentkontroller får du muligheten til å se ditt fotavtrykk i en ledende organisasjon med store ambisjoner for fremtiden. Hos Veidekke blir du en del av et team som er opptatt av å lykkes sammen i en stor organisasjon med et sterkt fagmiljø. Du vil jobbe tett inn mot ulike fagområder i prosjekt og bidra til en positiv samhandling mellom byggherre, rådgivere, og entreprenører.

Veidekke er opptatt av å ivareta og utvikle sine ansatte. Derfor tilbyr Veidekke gode pensjons- og forsikringsordninger og har i tillegg en rekke velferdsgoder, som for eksempel egen bedriftshelsetjeneste og bedriftshytter. Som ansatt hos Veidekke får du dessuten mulighet til å bli medeier i selskapet i form av aksjeprogram. I dag eies nær 15% av aksjene i selskapet av ansatte, noe som er unikt blant store selskaper i Norge.

Stillingen krever fleksibilitet mht. arbeidssted, da Veidekke er en mobil anleggsvirksomhet med prosjekter lokalisert over hele landet. Det er ikke avgjørende hvor i Norge du er bosatt, men du må være forberedt på at arbeidssted vil variere med de ulike prosjektene. Stillingen rapporterer til kvalitetsleder i prosjekt, og er underlagt fag- og ressursansvarlig kvalitetsleder i Veidekke Anlegg.

Ønsker du mer informasjon? Ikke nøl med å ta kontakt med Assessits rådgivere for en konfidensiell og uforpliktende samtale. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt:

Haaken Ulvin
Senior Associate
haaken.ulvin@assessit.no
+47 415 93764

Mats Frydenberg
Manager
mats.frydenberg@assessit.no
+47 980 84929

Søk stilling

Vis flere stillinger: