Dokumentkontroller

Nordic Infra AS er et nytt og selvstendig konsulent- rådgivingsselskap innen bygg- og anleggsbransjen. Gjennom bl.a inngått rammeavtale for Nye Veier og arbeid med Fornebubanen for JV Multiconsult/Cowi har vi stor aktivitet og mange spennende oppgaver foran oss. Vi har på kort tid befestet en posisjon i markedet og vi har ambisjoner om ytterligere vekst

Firma Nordic Infra
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist07.02.2020

Gjennom vårt samarbeid og avtale med det spanske entreprenørselskapet FCC Construcción , støtter vi dem i deres nye prosjekt E6 Ulsberg-Vindåsliene, et prosjekt for Nye Veier. Nordic Infra vil styrke FCC sin anleggsorganisasjon med enkelte nøkkelroller. Arbeidssted vil være på anleggsplass, i nær tilknytning til veiparsellen.

Vi søker derfor en dyktig Dokumentkontroller.

Våre kandidater

I rollene som «Dokumentkontroller», vil du sørge for løpende håndtering og kontroll av tekniske dokumenter samt ansvarlig for leveranse av sluttdokumentasjon i prosjektet.

Du jobber strukturert, er nøyaktig, pliktoppfyllende ryddig i din opptreden. Du bør ha jobbet i tilsvarende prosjektorganisasjonen tidligere, helst innen bygg- eller anleggsbransjen.

Du bør ha relevant utdanning på høyskole-/universitetsnivå innen dokumentkontroll eller kvalitetsledelse, og helst noen år med erfaring. Du kan formulere deg meget godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Av andre egenskaper jobber du best i team, har godt humør og en positiv bidragsyter til et godt miljø på arbeidsplassen.

Eksempler på arbeidsoppgaver

 • Oppfølging mot kunde- og leverandører i prosjektet
 • Mottak, registering, arkivering og distribuering av teknisk informasjon
 • Sette sammen og overlevere sluttdokumentasjon, herunder tekniske dokumenter og FDV dokumentasjon
 • Kvalitetssikring av all teknisk dokumentasjon
 • Sikre effektiv dokumentflyt i prosjektet og opprettholde dokumentregister
 • Vedlikehold av samhandlingsrom og prosjekthotell
 • Generell prosjektstøtte gjennom deler av prosjekteringsfasen og gjennomføringsfasen

Vi kan tilby

Vi ønsker å tilby våre ansatte noe mer enn en arbeidsplass. Du vil være en del av et arbeidsmiljø og fagmiljø med svært erfarne og kompetente kollegaer med mange års erfaring fra bygge- og anleggsbransjen. Nordic Infra skal kunne tilby kundene de beste- og mest kompetente fagspesialistene i bransjen. I tillegg vil du få:

 • Stor fleksibilitet i egen arbeidshverdag og lite byråkrati
 • Konkurransedyktige betingelser og gode insentiv ordninger
 • Positiv bedriftskultur, ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard
 • Svært dyktige kollegaer og spennende utfordringer i et uformelt arbeidsmiljø preget av humor og lite selvhøytidelighet

Ønsker du å vite mer om stilling hva Nordic Infra kan tilby, ta kontakt med Anders Flåtteng på telefon: +47 928 10 007, eller Håkon Tjomsland på telefon: +47 901 19 363.

CV/Søknad sendes til anders.flatteng@nordicinfra.no

Alle henvendelser behandles selvfølgelig konfidensielt. Søknadsfrist: 07.02.2020.

For ledige stillinger se: www.nordicinfra.no

Vis flere stillinger: