Dokumentcontroller

Implenia Norge har rundt 600 medarbeidere og kan vise til mange års erfaring og ekspertise innen komplekse infrastrukturprosjekter i hele landet. Vi tilbyr tjenester innen vei- og grunnarbeid, vann og avløp, betongkonstruksjoner, bruer, tunneler og bergrom, vann- og frostsikring, fjellsikring og miljøtjenester. Implenia Norge har hovedkontor på Lysaker i Oslo. Selskapet har også kontorer i Bergen, Ålesund, Orkdal, Stjørdal, Brønnøysund, Mo i Rana og Bodø samt hovedverksted og lager på Dal i Akershus. Implenia Norge AS omfatter datterselskapene Norbridge AS og Midtnorsk Betongsprøyting AS. Implenia Norge er en del av konsernet Implenia Group, som er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits. Konsernet har også en sterk posisjon i det tyske, østerrikske og skandinaviske infrastrukturmarkedet. Implenia ble etablert i 2006, men kan se tilbake på rundt 150 år med konstruksjonshistorie. Implenia bringer ekspertisen til sine høyt kvalifiserte konstruksjonsenheter sammen under taket til et selskap som er aktivt i hele Europa. Selskapet fokuserer på en bærekraftig balanse mellom finansiell suksess og samfunnsansvar. Konsernet, som har hovedkontor i Dietlikon nær Zürich, har rundt 10 000 medarbeidere i Europa og omsatte for ca. 4,4 milliarder sveitserfrancs i 2018 (40 milliarder kroner). Selskapet er notert på børsen i Zürich (SIX Swiss Exchange - IMPN, CH0023868554). For mer informasjon se www.implenia.no.

Firma Implenia Norge
FylkeOslo, Viken
Søknadsfristsnarest

Dokumentcontroller søkes til solid entreprenørselskap - ett års engasjement

Vi søker deg som har noen års erfaring som Dokumentcontroller fra større prosjekter eller bedrifter og som er ledig nå! Det er din solide faglige innsikt, din struktur og kontroll vi ser etter. Nøyaktighet er en selvfølge for deg, for du trives best når ting er etter boka og du har kontroll over det som skal leveres. Du snakker flytende engelsk og er ikke redd for å si fra eller stille krav der det er nødvendig. Er det deg vi beskriver her vil vi gjerne at du leser videre!

Implenia er et ledende entreprenørselskap som spesialiserer seg på komplekse infrastrukturer. Selskapet er i vekst og skal i gang med et nytt prosjekt hvor din kompetanse blir viktig. Du vil være en sentral ressurs i prosjektet, og din kontakt med kollegaer, rådgivere og konsulenter vil være helt essensiell. I prosjektet vil du håndtere et samarbeid mellom tre ulike aktører, så her vil du få muligheten til å briljere med dine kommunikasjonsferdigheter både på norsk og engelsk. Du får en viktig rolle i å sammenfatte dokumentstyringen på tvers, blant annet ved bruk av systemet ThinkProject.

Ditt hovedansvar vil være å sørge for at prosjektets dokumentkontrollsystem og tilhørende dokumenter, til enhver tid er oppdatert, under kontroll og etter forskriftene. Derfor ser vi etter en som deg, som har god faglig kompetanse når det gjelder lovverk og regler for dokumenthåndtering. Din kompetanse gjør at du raskt kan være operativ, se ulike problemstillinger, finne løsninger og skape et godt fundament for nødvendig kontroll av all dokumentasjon knyttet til prosjektet.

Arbeidsoppgaver i rollen:

  • Ansvarlig for utarbeidelse og ivaretagelse av Master Document Plan (MDP)
  • Løpende håndtering og kontroll av dokumenter
  • Utarbeidelse av dokumentmaler og oppsett
  • Ansvar for kvalitetssikring og arkivering av administrativ og tekniske dokumentasjon i prosjektet, i henhold til internt og eksternt regelverk
  • Ivareta fagansvar for dokumentstyring
  • Forbedre og utvikle systemer og arbeidsprosesser for dokumenthåndtering
  • Sikre effektiv dokumentflyt
  • Bistå med faglig råd og veiledning internt i prosjektet når det gjelder dokumentasjon
  • Kommunikasjon mot rådgivere og konsulenter som har leveranser til prosjektet, hovedsakelig på engelsk
  • Generell prosjektstøtte

Du vil jobbe i flotte, moderne lokaler på Lysaker, og være en del av en prosjektgruppe med kollegaer fra flere ulike land. Her vil du oppleve at det er høyt under taket og et engasjerende miljø. Du vil rapportere til Anbudsleder eller Submission Manager. Engasjementet har en varighet på ett år.

Send oss din CV med kortfattet søknad, attester og vitnemål i dag. Aktuelle søkere vil bli vurdert fortløpende!

Søk her

Har du spørsmål?

Lena Sjøttem

Senior Rekrutteringsrådgiver, Top Temp

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 91781439 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vis flere stillinger: