Rune Moen og Bård Hernes utenfor Økern Portal i Oslo. Foto: Norconsult
Rune Moen og Bård Hernes utenfor Økern Portal i Oslo. Foto: Norconsult

Djerving har blitt en del av Norconsult

Den byggetekniske rådgiveren Djerving slår seg sammen med Norconsult.

– Ved å bli en del av Norconsult får vi mulighet til å utvikle oss og våre medarbeidere som del av et stort nordisk konsern med bred kompetanse innen alle arkitektur- og ingeniørfag. Samtidig kan vi beholde og videreutvikle vår unike kultur, som handler om å gå inn i utfordringer med krum nakke og løse dem. Djerving og Norconsult er en god match og utfyller hverandres kompetanse svært godt. Vi har begge et skarpt blikk for effektive løsninger, sier daglig leder i Djerving, Rune Moen i en pressemelding.

Djerving ble etablert i 1985, og selskapet har sin kjernekompetanse innen prosjektering av plassbygde og prefabrikkerte konstruksjoner i stål og betong.

– Vi ser frem til å få 24 dyktige medarbeidere fra Djerving med på laget i Norconsult. I dag har vi en solid posisjon i det nordiske bygg og eiendomsmarkedet, både innen prosjektering av nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Djervings spisskompetanse innen konstruksjonsteknikk og prosjektering av plassbygde og prefabrikkerte bæresystemer i stål og betong bidrar til å at vi sammen styrker vårt fotavtrykk særlig i Osloregionen og på Østlandet, sier konserndirektør for Hovedkontoret i Norconsult, Bård Sverre Hernes i samme melding.

Djerving er en del av Norconsult fra og med 01.01.2022