Divisjonsleder Tekniske Systemer

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeHordaland
StedFyllingsdalen
Søknadsfrist03.03.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt kompetanse som leder og fagperson i en stilling hvor du skal ta ut potensiale i vår verdikjede og bidra til utvikling av de ulike fagområdene innenfor VVS og elektro for hele Rambøll Norge . For denne rollen trenger du å være trygg i lederrollen og løse kundens behov, og inspirere og lede divisjonen i tråd med overordnet strategi og mål. . Er du vår nye Divisjonsleder Tekniske Systemer? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Bygg & Arkitekturmarkedsenhet

Som vår nye Divisjonsleder Tekniske Systemer blir du en del av et av Norges ledende Rådgiver og Arkitektmiljø innenfor bygge- og anleggsbransjen. Vår ambisjon er å prosjektere fremtidsrettede løsninger til det beste for både våre kunder og samfunnet for øvrig. Vi er stolte av en bred oppdragsportefølje, som blant annet inneholder: Nye Nasjonalmuseet, Det Nye Regjeringskvartalet, Jordal Amfi, Statsbyggs Digibygg på Gol, Nye fengslene i Agder, Kunst- og industrihøgskolen i Bergen, Joh Johansons nye kaffefabrikk og flere, store prosjekter for forsvaret. Som divisjonsleder for Tekniske systemer (VVS og Elektro) er du ansvarlig for at vi lykkes med nevnte ambisjon, og du har 210 dyktige og engasjerte medarbeidere med deg på laget, et lag vi har ambisjoner om skal vokse ytterligere.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Resultat- og personalansvar for den nasjonale Tekniske systemer-divisjonen i Rambøll i Norge
 • Kunde - og salgsansvar
 • Lede strategi- og utviklingsprosesser i divisjonen og bidra i markedsenheten Bygg & Arkitektur sine strategi- og handlingsplaner
 • Initiere og lede forbedringsprosesser
 • Bidra til etterlevelse av Rambølls kvalitetssystem og prosjektmodell
 • Sikre videre vekst

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Høyere utdannelse, ønskelig med mer enn 5 års ledererfaring
 • Markeds- og forretningsorientert
 • Bred prosjektkompetanse
 • Dokumentert erfaring fra utviklings- og implementeringsprosesser
 • Resultatorientert og jobber både strukturert og målrettet
 • Evne til å skape merverdi for kunden – være en relasjonsbygger

I denne rollen vil det være en fordel om du også: ser potensiale i menneskene rundt deg, og ønsker å bidra til deres vekst og utvikling. Du er initiativrik, ambisiøs, strategisk og engasjert som person, og har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk. Stillingen har som utgangspunkt lokasjon ved vårt kontor i Bergen. Det forventes stor grad av mobilitet i hverdagen da avdelingene stiller krav til tverrfaglig samarbeid på tvers av lokasjoner. Du må også trives i en travel hverdag blant dyktige medarbeidere.

Velkommen til vår globale markedsenhet for Bygg & Arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 03.03.2019.

Har du spørsmål?

Kontakt Bjørn Tore Landsem, Markedsenhetsdirektør Bygg og Arkitektur, tlf. 932 43 113

Søk stilling

Vis flere stillinger: