Distriktssjefer - Salg

Combiwood Norge AS er et nystartet salgs- og logistikkselskap som selger interiørtreprodukter til norsk byggevarehandel og industri. Selskapet er en del av Combi Group i Estland; Europas største produsent av listverk i tre og en ledende produsent av interiørtre generelt. Combi Group har en omsetning på 1 Mrd NOK. Combi Groups produkter har lenge vært en anerkjent del av leveranser via distributører til norsk byggevarehandel. Selskapet satser nå og etablerer egen salgs- og logistikkorganisasjon i Norge, og har en klar målsetting på å ta betydelige markedsandeler i det norske totalmarkedet på sine produkter som er listverk, paneler, utforinger, hobby- og benkeplater, tredekor og dør- og vinduskarmerm.m. Selskapet er etablert med salgs- og logistikksenter ved Gardermoen i Ullensaker Kommune.

FirmaCombiwood Norge
FylkeHele landet
Søknadsfrist15.12.2016

Vi søker nå etter flere Distriktssjefer strategisk plassert rundt om i landet til landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon:

Distriktssjef(er) Salg

Hovedansvar og arbeidsoppgaver:

 • Budsjett og resultatansvar for definerte kunder i distriktet
 • Ansvaret for det totale salget til Combiwood sine kunder i distrikt
 • Ansvaret for å følge opp kunder og kundeavtaler ihht sentralt inngåtte avtaler
 • Løpende oppfølging av selskapets eksisterende kunder i distriktet herunder også noe servicefunksjon knyttet til merchandising
 • Skape nye relasjoner og skaffe nye kunder i distriktet
 • Ansvarlig for planlegging og gjennomføring av lokale kundeaktiviteter i distriktet ihht. overordnet markeds- og aktivitetsplan
 • Reklamasjonshåndtering
 • Deltakelse i budsjett-, markeds- og aktivitetsplanlegging
 • Deltagelse på messer og kunde arrangementer
 • Gjennomføring av salgs- og markedsaktiviteter ihht budsjetter, markeds- og aktivitetsplaner
 • Øvrige salgs- og markedsrelaterte oppgaver

Deg vi søker har gjerne bransjeerfaring fra lignende stilling i kombinasjon med relevant utdannelse. Kjenner du til byggevarebransjen og interiørtreprodukter er det en fordel.

Du må ha evnen til å arbeide i team, men samtidig også være selvstendig, strukturert og målrettet i ditt daglige arbeide. Du er god på relasjonsbygging men har også en sterk «kremmersjel» og god økonomisk forståelse. Datakompetanse innenfor Word, Excel samt god skriftlig og muntlig fremstillingsevne anser vi som en selvfølge at du har. Stillingen rapporterer til Salgssjef. Stillingen medfører reisevirksomhet utover dagsreiser samt noe kvelds- og helgearbeid i forbindelse arrangementer. Vi søker personer spredt utover landet og vil fordele distrikter samt se an antall personer vi ansetter basert på innkommende søknader.

Vi kan tilby en utfordrende og spennende stilling som inngår i et kunnskapsrikt og engasjert team, i et innovativt og raskt voksende selskap.

Konkurransedyktig lønn etter avtale, firmabilordning, bonusordning, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål vedr. stillingen kan rettes til;

Truls Skaugen – truls@combiwood.no – Tlf 90 62 42 74

Kortfattet søknad med CV ønskes snarest og senest innen 15.12.16 til truls@combiwood.no

Vis flere stillinger: