Distriktssjef

Sammen åpner vi dører til framtiden!

ASSA ABLOY-konsernet er den globale lederen innen adgangsløsninger. Konsernet har virksomhet over hele verden med 48 500 ansatte og en omsetning på 8,2 milliarder euro. Konsernet har ledende posisjoner på områder som dørløsninger, sikker identitet og dørautomatikk. ASSA ABLOY sine innovative løsninger sørger for trygg, sikker og enkel tilgang til fysiske og digitale steder. Hver dag hjelper vi milliarder av mennesker med å oppleve en mer åpen verden.

ASSA ABLOY Entrance Systems tilbyr automatiske atkomstløsninger som kopler mennesker, varer og avdelinger sammen på en trygg og effektiv måte. Vi forbedrer flyten i bedriften ved å skape automatiske inngangsløsninger for framsiden, baksiden og inne i bygningen.

Som medarbeider i ASSA ABLOY kommer du til å være en del av et dynamisk miljø. Vi tilbyr innovative løsninger som gjør livet enklere for våre kunder. Som Norges ledende leverandør av automatiske adkomstsystemer bruker vi den nyeste teknologien for å åpne dører til sykehus, skoler, private hjem, hoteller, flyplasser og forretningsbygg. I ASSA ABLOY blir du en del av et raskt voksende selskap med mange muligheter.

Vil du være med og åpne dørene til framtiden?

Firma Dfind for ASSA ABLOY Entrance Systems Norway
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfristsnarest

Som distriktssjef for ASSA ABLOY får du en sentral rolle i oppfølgingen av våre kunder i Nordland og Sør-Troms. Vi har mange store kunder hvor forsvaret er en av de største du vil samarbeide med. Det er stor byggeaktivitet i Nord-Norge noe som betyr at du må være en proaktiv nettverk- og relasjonsbygger mot både eksisterende og nye kunder.

ASSA ABLOY sitter i førersetet når det gjelder teknologi, det er derfor essensielt at du har interesse for den teknologiske utviklingen og et ønske om å anvende dette ute hos våre kunder. Det er en fordel at du har jobbet med teknisk løsningssalg tidligere, men en sterk faglig interesse og kremmerånd er det viktigste for oss.

Vi kan tilby deg en variert arbeidshverdag hvor du jobber tett sammen med våre kunder for å finne gode løsninger. Du vil bli en del av et team på 10 distriktssjefer spredt utover hele landet som møtes jevnlig både på video og fysisk for å dele erfaringer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og attraktive ansattgoder.

Spørsmål om stillingen

Håvar Solsvik

Senior Advisor

Telefon 400 21 597

Søk stilling