Distriktssjef Vestlandet

JM er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten er fokusert på nyproduksjon av boliger med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Konsernet omsetter for 16 milliarder svenske kroner og har ca. 2 600 medarbeidere.

Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi, har JM både i Norge og Sverige en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. JM har for fjerde gang på fem år markedets mest fornøyde boligkunder iht. Prognosesenterets årlige kundemålinger.

Firma JM Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist24.02.2020

Skap konkrete resultater for boligkjøpere, eiere og ansatte

Til å realisere eksiterende og nye prosjekter søker JM en handlekraftig leder for Bergen og Stavanger. Med basis i et svært godt arbeidsmiljø, dyktige ansatte og en effektiv modell ligger premissene til rette for å ta JM videre i distriktet.

Vi søker deg som får gode tilbakemeldinger fra kolleger, trives med prosjektoppfølging i en hektisk hverdag, og forstår offentlig planarbeid. Den rette kandidat har inngående kjennskap til byggeprosessen og trives i skjæringsfeltet mellom fag, ledelse og prosjektstyring.

Stillingen er lokalisert i Bergen og rapporterer til Regiondirektør Thomas Børnich.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi v/Jon Gjerde på tlf. 958 44 394, Knut Eide på tlf. 916 56 107 eller Rasmus Haugen Sandvik på tlf.473 021 52. Send søknad med CV via ”stillinger” på Visindi.no snarest. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk her

Vis flere stillinger: