Distriktssjef Oslo-området

Cembrit as er landets ledende leverandør av fibersementplater til byggevaremarkedet. Selskapet er en del av Cembrit Holding; en av Europas ledende produsenter av fibersement-plater med ca 1600 ansatte. Vi jobber med arkitekter, entreprenører, byggevareforhandlere og alle andre profesjonelle aktører i byggebransjen. Hoveddelen av vårt salg er til prosjekter i proffmarkedet. I Norge er vi 22 ansatte og vi omsetter for ca. 200 millioner. Vårt hovedkontor og lager ligger på Slemmestad.

Firma Cembrit
FylkeBuskerud, Akershus, Oslo
StedSlemmestad eller hjemmekontor etter avtale
Søknadsfristsnarest

Vet du hva som skal til for å lykkes med salg til prosjektmarkedet i byggebransjen? Da er du kanskje vår nye Distriktssjef i Oslo-området?

Som markedsledende leverandør har Cembrit levert vekst og gode resultater i flere år. Det har vi ambisjoner om å fortsette med sammen med en dedikert og resultatorientert Distriktssjef for Oslo og omegn.

Om rollen

Som Distriktssjef vil du ha resultatansvar og jobbe målrettet og systematisk for å videreutvikle markedet i eget distrikt. Dette innebærer å overvåke markedet og identifisere relevante prosjekter, bygge solide relasjoner til entreprenører, arkitekter og byggevareforhandlere, og ikke minst sikre at Cembrits fasade- og bygningsplater blir valgt til flest mulige byggeprosjekter. Cembrit selger sine produkter gjennom byggevareforhandlere, men oppsøker- og bearbeider også entreprenører og arkitekter direkte og i samarbeid med forhandlere. Du vil også ha ansvaret for kursing og produktopplæring, samt delta på messer og kundearrangementer. Cembrit er en organisasjon med flat struktur som jobber sammen for å videreutvikle Cembrits sterke posisjon i markedet, så selv om du må være selvgående når det gjelder å utvikle kunder og markedet, så vil du ha erfarne og dyktige kolleger å sparre- og samarbeide med.

Dette tror vi er deg

Vi ser for oss at du har god erfaring fra salg i byggebransjen og prosjektmarkedet. Du vet hva som skal til for å skape resultater og har disiplinen til å gjennomføre det. Du har god kjennskap til beslutningsstrukturen i prosjektmarkedet med motivasjon for- og ikke minst vilje til å lykkes.

I tillegg er det ønskelig med følgende bakgrunn og egenskaper:

 • God forståelse for fasene i et byggeprosjekt, de ulike aktørene som er involvert og hvordan man best utvikler sterke relasjoner til disse
 • God tallforståelse i forbindelse med prisings- og tilbudsfasen
 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk
 • Uredd når det gjelder å knytte kontakt med nye kunder
 • Målrettet med evnen til å jobbe systematisk, samtidig som du evner å snu deg rundt når situasjonen krever det
 • Dokumenterte resultater fra tilsvarende stilling

Om Cembrit

 • Flat organisasjon, stor takhøyde og dedikerte kolleger som støtter og utfordrer hverandre
 • Utfordringer og utviklingsmuligheter i et selskap som ikke er større enn at hver og en har stor innflytelse.
 • Ambisiøse og klare mål
 • Store muligheter for å påvirke egen arbeidsdag i distriktet
 • Konkurransedyktige betingelser, firmabil og gode forsikringsordninger.

Avhengig av hvor i Oslo-området du bor, vil du enten få hjemmekontor eller ha kontor på Slemmestad.

Ved spørsmål, kontakt våre rådgivere i Orion Search:

Jannicke Martinsen
Daglig leder/rådgiver
jannicke.martinsen@orion-search.no
+47 41901490

Emilie Holthe
Researcher
emilie.holthe@orion-search.no
+47 93024433

Søk stilling

Vis flere stillinger: