Distriktssjef Midt-Norge


Vi gjør baderommet til et levende miljø. Våre produkter gjenspeiler en symbiose av design, kvalitet og funksjonalitet og forener to store design trender; - Emosjonell italiensk design fra sør og den nordiske designtradisjonen med presisjon og klarhet. I 1999 ble Laufen tilknyttet ROCA-konsernet og sammen er vi verdens største produsent av sanitærprodukter. Vi er representert i mer enn 130 land, har over 70 fabrikker spredt over hele verden med totalt over 20 000 ansatte. Hos oss i Laufen Norge er vi 10 ansatte med hovedkontor i Drammen. Les mer om oss og våre produkter på www.laufen.no. Vi søker nå etter Distriktssjef Midt-Norge!

Firma Laufen Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheimsområdet / Midt-Norge
Søknadsfrist17.02.2019

Relasjonsbygger - Resultatbevisst – Strukturert

Din hovedoppgave er å øke salget og lønnsomheten av Laufens produkter primært i Midt-Norge og sekundært i Nord-Norge. Dette omfatter langsiktig relasjonsbygging mot bransjen gjennom aktivt salgsarbeid overfor VVS-grossister, rørentreprenører og deres byggeprosjekter. Du skal markedsføre vårt leveringsprogram og videreutvikle kundens kompetanse på våre produkter. Som distriktssjef vil du få ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av besøk, avholdelse av infomøter (bla. ifm. nye produkter), opplæring og gjennomføring av messer i samarbeid med kunder, kontaktpersoner og samarbeidspartnere. Andre arbeidsoppgaver kan også bli gitt. Du må trives med reising siden de fleste ukedager vil bestå av kundebesøk. Du vil rapportere til KAM/Teamleder Salg.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker etter deg som har erfaring med oppsøkende salgsarbeid, gjerne fra VVS-bransjen eller andre tilstøtende bransjer. Det er positivt om du har VVS Teknisk kompetanse, men det er intet krav. Viktigere er det at du trigges av god design. Videre er du kreativ og initiativrik, tar ansvar og brenner for å skape gode løsninger for kundene. Du er videre:

  • Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte
  • Positiv, stabil og pålitelig med en god vurderingsevne
  • God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner/nettverk
  • Fortrolig med bruk av PC som arbeids- og presentasjonsverktøy.

Vi kan tilby deg

Selvstendige, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap med klare nasjonale ambisjoner fremover. Du vil arbeide sammen med engasjerte og kvalifiserte kollegaer i en oversiktlig organisasjon med gode beslutningsprosesser og et godt arbeidsmiljø. Du vil få en bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter.

Konkurransedyktige betingelser.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467 eller KAM/Teamleder Salg Hege Brakstad på 911 25 220. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vi imøteser din CV og søknad her.

Søknadsfrist: 17.2.2019.