Distriktsleder Trøndelag

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

Firma Veidekke Industri
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist01.07.2019

Veidekke Industri as er Norges største asfaltentreprenør i tillegg til å være en av Norges største produsenter av pukk og grus. Vi har over 1200 dyktige, stolte og engasjerte medarbeidere. Vi er nå på jakt etter en ny Distriktsleder, med ansvarsområde Trøndelag. Her utfører vi alle typer asfaltarbeid, inkludert forarbeid før asfaltering. Vi produserer asfalt fra egne fabrikker og har en kundegruppe som dekker alt fra Statens vegvesen, kommuner og fylkeskommuner, entreprenører og privatkunder.

Arbeidsoppgaver

Som distriktsleder har du totalansvar for utlegging og produksjon av asfalt, i tillegg til mål og handlingsplaner. Det forventes at du utfører dette på en slik måte at vi leverer kvalitet i henhold til kontrakt, og at alle kommer hjem uten skader hver dag. Det betyr at du må bygge kultur for å være «etterpåklok» på forhånd for å avverge de farlige situasjonene før de oppstår.

Den operative driften ledes i det daglige av anleggsledere for produksjon og utlegging. Dette betyr at ditt lederskap for disse innebærer støtte i arbeidet med planlegging og ressurstilpasning. Som leders leder er du også viktig i arbeidet med å utvikle lederteamet – der du er veileder. I Veidekke har vi kontinuerlig forbedring som arbeidsform, noe som vi bevisst trener på og ser tydelige resultater av.

Sammen med dine operative ledere er du bedriftens ansikt utad i ditt distrikt og kontaktpunkt for våre kunder. Du har et særlig ansvar for å være faglig rådgiver både under tilbudsregning og befaring. Du skal ikke bare tilby kunden det de spør om, men det de er best tjent med.

Til rollen søker vi deg som vil være med å utvikle distriktet gjennom proaktivt arbeid sammen med ditt team. Vi trenger derfor deg som utfordres av å jobbe både med forbedringsarbeid og operative utfordringer som støtter den operative driften.

Kompetanse og arbeidserfaring

Du må ha dokumentert relevant erfaring, utdanning og resultatoppnåelse.

Vi ser for oss at du har erfaring fra asfaltvirksomhet og/eller entreprenørvirksomhet, i tillegg erfaring i å lede andre.

Du har forretningsteft og kan ta strategiske valg basert på markedssituasjon lokalt og regionalt. Du er omstillingsdyktig og kan endre deg raskt etter rammevilkårene som foreligger. Videre er du teamorientert med sterke kommunikasjonsevner; involverer, engasjerer og inspirerer teamet du leder.

Vi tilbyr

En spennende og utfordrende stilling hvor vi jobber fokusert med stolte og dyktige medarbeidere, som skal levere kvalitet til kunden og være lønnsom for våre eiere. Du får bidra aktivt til utvikling av forretningsområdet, og vil bli en del av en organisasjon med en involverende samarbeidsform.

En spennende stilling i en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr også mange gode kurs gjennom Veidekkeskolen, som er en del av et kontinuerlig utviklingsløp. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Søknadsfristen er satt til 01.07, men vi vil ikke påbegynne prosessen før i august pga ferieavvikling.

Spørsmål om stillingen

Lars Sigmund Løfsnæs

Telefon 917 43 187

Morten Aspnes

Telefon

920 29 290

Søk stilling

Vis flere stillinger: