Distriktsleder for Lillehammer- og Gjøvikområdet

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Industri
FylkeOppland
StedLillehammer, Gjøvik
Søknadsfrist10.01.2019

Vi søker en forretningsorientert leder, som skal ha det strategiske og operative ansvaret for Lillehammer- og Gjøvikområdet innenfor forretningsområdet Pukk og Grus. Du blir bedriftens ansikt utad og en relasjonsbygger ovenfor kundene. Du har overordnet ansvar for salg og får muligheten til å bidra med å utvikle Veidekke Industris posisjon for forretningsområdet Pukk og Grus. Stillingen rapporterer til direktør for forretningsområdet Pukk og Grus og inngår i forretningsområdets ledergruppe.

Arbeidsoppgaver

  • Levere på forretningsmessige og strategiske mål i Pukk og Grus
  • Videreutvikle enheten for å sikre Veidekkes posisjon som en ledende pukkleverandør, herunder delta i oppkjøpsvurderinger
  • Ledelse, oppfølging og utvikling av anleggslederne og organisasjon forøvrig
  • Budsjett og resultat
  • Salg, marked og relasjonsbygging mot kunder i samarbeid med anleggslederne
  • Optimalisering av arbeidsprosesser og være en god og tydelig rollemodell innenfor HMS

Til rollen søker vi deg som vil være med å utvikle hele forretningsområdet gjennom proaktivt arbeid i ledergruppen. Vi trenger deg som utfordres av å jobbe både med ledelse, operative og strategiske utfordringer.

Den operative driften ledes i det daglige av anleggsledere for produksjon. Som leders leder er du viktig i arbeidet med å utvikle lederteamet. Dette betyr støtte i arbeidet med planlegging og ressurstilpasning. I Veidekke har vi involverende planlegging som arbeidsform, og vi jobber med kontinuerlig forbedring. Sammen med dine operative ledere er du bedriftens ansikt utad i ditt distrikt og kontaktpunkt for flere av våre større kunder.

Kompetanse og arbeidserfaring

Du må ha dokumentert relevant erfaring, utdanning og resultatoppnåelse.

Vi ser for oss at du har erfaring fra industrivirksomhet, i tillegg til erfaring i å lede andre.

Du har forretningsteft og kan ta strategiske valg basert på markedssituasjon lokalt og regionalt. Du er omstillingsdyktig og kan endre deg raskt etter rammevilkårene som foreligger. Videre er du teamorientert med sterke kommunikasjonsevner; involverer, engasjerer og inspirerer teamet du leder.

Vi tilbyr

En spennende og utfordrende stilling hvor du jobber fokusert med stolte og dyktige medarbeidere, som skal levere kvalitet til kundene og være lønnsom for våre eiere. Du får bidra aktivt til utvikling av forretningsområdet, og vil bli en del av en organisasjon med en involverende samarbeidsform.

En spennende stilling i en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt, og til tider hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr mange gode kurs gjennom Veidekkeskolen, som er en del av et kontinuerlig utviklingsløp. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Spørsmål om stillingen

Kari H. Berntsen

Direktør Pukk og Grus

Telefon 936 27 758

Søk stilling

Vis flere stillinger: