Prosjektleder Odd Johansen i Statens vegvesen. Foto: Statens vegvesen
Prosjektleder Odd Johansen i Statens vegvesen. Foto: Statens vegvesen

Disse tre kjemper om Rv. 4-utbygging

Statens vegvesen går videre med AF Gruppen Norge AS, Peab Anlegg AS og Anlegg øst Entreprenører AS i arbeidet med å velge entreprenør på strekningen Sandvoll-Amundrud på Rv. 4 i Gran kommune.

Syv entreprenører meldte interesse for å bli prekvalifisert til å bygge den 3,8 kilometer strekningen fra Sandvold til Amundrud da jobben ble lagt ut tidligere i vår, skriver Statens vegvesen i en pressemelding.

- Jeg er meget godt fornøyd med interessen for å bygge ny riksveg 4 på Hadeland. Det er tydelig at dette er en jobb som passer godt for flere entreprenører, sier prosjektleder Odd Johansen i meldigen.

Vegvesenet skal først ha møter med entreprenørene som ikke nådde opp. Deretter blir det møter med de tre utvalgte entreprenørene i midten av juni.

- Det er frist for innlevering av første tilbud 12. august. Så blir det forhandlinger i september og innlevering av endelig tilbud 4. oktober. Kontraktskriving blir i november. Går alt som planlagt blir det byggestart i bakkene opp mot Lygna i månedsskiftet november/desember, sier Johansen.