Direktør PMO

GK Gruppen er en ledende skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, elektro, rør, sikkerhet, byggautomasjon, kulde og energi. Konsernet har 52 kontorer i Norge, 24 kontorer i Sverige og 8 kontorer i Danmark. GK Gruppen og den norske virksomheten har hovedkontor i Miljøhuset på Ryen i Oslo. GK Gruppen har mer enn 3.300 ansatte og omsetter for cirka 6 milliarder kroner i året, hvorav cirka 4 milliarder kroner og 2200 ansatte i Norge.

For mer informasjon se: www.gk.no

FirmaGK Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Porteføljestyring – Metodikkutvikling – Kompetansebygging

GK i Norge er i en spennende fase med implementering av ny konsernstrategi, G-Kraft, og med ny ledelse. Selskapet skal ta en tydelig klimaposisjon gjennom økt satsning på teknologi og innovasjon.

Direktør PMO er en nyopprettet stilling som skal lede oppbygging og utvikling av et sentralt Project Management Office for GK i Norge. Hovedmålet er å styrke gjennomføringsevne og lønnsomhet på entreprise-siden – riktige prosjekter gjennomført på rett måte. Leder av PMO vil ha ansvar for portefølje- og prosjekteierstyring for de største prosjektene i tillegg til utvikling og implementering av selskapets prosjektmetodikk. Rett kandidat vil bli sentral i å meisle ut retning og utviklingsplaner for området.

Vi ser etter en strategisk og forretningsorientert leder med bred erfaring fra større prosjektvirksomheter, primært innen bygg og anlegg eller relaterte bransjer. Du er en handlekraftig og tydelig leder og trives med endring og utvikling, kompleksitet og det å finne løsninger i tett samarbeid med dine medarbeidere og samarbeidspartnere. Du kommuniserer godt på skandinavisk og engelsk, har høyere utdanning og et engasjement for bærekraftig utvikling.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101, eller Rune Hope, tlf. 450 75 000. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i den innledende fasen. Søknad med CV sendes snarest via www.visindi.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: