Direktør Elektro

Mesta AS er Norges ledende selskap innen drift og vedlikehold av vei og har i tillegg betydelig virksomhet innen elektro, anlegg, fjell- og tunellsikring, rekkverk, bro- og kaivedlikehold og betong. Selskapet har ca. 1400 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på ca. NOK 3,8 mrd. Selskapets hovedkontor ligger på Lysaker i Bærum. For mer informasjon se www.mesta.no

Firma Mesta
FylkeOslo, Akershus
StedLysaker
Søknadsfrist03.01.2019

Mesta søker ny leder for forretningsområdet Elektro som er et selvstendig landsdekkende forretningsområde med ca. NOK 450 mill. i omsetning og 150 ansatte. Elektro har sitt hovedmarked innen drift- og vedlikehold samt nyanlegg og rehabilitering knyttet til vei og tunnel. Markedet for Elektro sine tjenester er i betydelig vekst. Direktør Elektro får god støtte i en åpen, endringsvillig og jordnær Mesta-kultur i arbeidet med forretningsområdets videre forbedrings- og utviklingsarbeid. Samfunnsoppdraget til Mesta skaper stolthet og inspirasjon.

Vi søker en person med solid ledererfaring fra elektrobransjen - gjerne fra samferdsel. Bakgrunn fra andre deler av bygg- og anleggsbransjen vil også være relevant. Vi legger stor vekt på personlige egneskaper, spesielt evne til å skape tillit og utvikle gode samarbeidsforhold. Arbeidsstedet blir på Lysaker - eller etter avtale.

For nærmere informasjon om selskapet, stillingens innhold og kandidatprofil er du velkommen til å ringe selskapets rådgiver Helge Krog, KROG & Co. AS, tlf. 99 55 44 11. Adm. direktør Kurt Opseth, Mesta AS kan også kontaktes på tlf. 90 76 27 59. En telefonhenvendelse kan eventuelt danne grunnlag for et møte.

Søknad med CV sendes til helge.krog@krogco.no innen 3. januar 2019. Alle henvendelser behandles strengt konfidensielt.

Vis flere stillinger: