Digitaliseringsrådgiver

Foreningen Samarbeid for digitalisering er etablert som et felles initiativ av bransjeorganisasjoner og ledende aktører i bygg- anleggs- og eiendomsnæringen. Hensikten er å samle ressurser og gjennomslagskraft for å sikre en kraftfull implementering av bransjens digitale veikart.

Firma Foreningen Samarbeid for digitalisering
FylkeOslo
Søknadsfrist30.11.2018

Digitalisering er en av dagens globale megatrender, som omformer samfunn og næringer. Både privat og offentlig sektor står overfor store utfordringer innen bærekraft og produktivitet, hvor digitaliseringen utgjør en stor del av svarene. Bygge- anlegg og eiendomsnæringen har derfor gått sammen om å etablere foreningen Samarbeid for digitalisering der hovedformålet er å effektivisere hele byggsektoren ved digital samhandling. For å sikre kvalitet og gjennomføring er det opprettet et sekretariat for å jobbe for foreningens formål.

Som prosjektleder for initiativet blir du en nøkkelspiller i å lede næringen gjennom det digitale skiftet med god støtte fra en samlet næring og verdikjede.

Vi søker etter: 

En nyskapende, dyktig og operativ digitaliseringsrådgiver i en prosjektstilling som skal lede sekretariatet til foreningen Samarbeid for digitalisering. Det er en fordel om du har erfaring fra utviklingsprosjekter innen digitalisering og som ser mulighetene med bruk av ny teknologi. Du er vant til å omsette behov til vellykkede leveranser i prosjekter av ulike størrelser. Du er nysgjerrig og engasjert, og oppdatert på dagens trender innenfor det digitale landskapet og kan bidra til å formidle dette videre gjennom kontakt med bedrifter, næring og politisk påvirkning. For å lykkes i rollen må du spille på lag med næringen og være en digital pådriver/sparringspartner overfor styret i foreningen.

Du må ha følgende faglige kvalifikasjoner:

  • Fullført høyere utdanning på bachleor- eller mastergradsnivå
  • Erfaring fra IT/digitaliserings-prosjekter
  • Kunnskap om byggenæringen
  • Kompetanse og erfaring i digital markedsføring og bruk at SoME

Av personlige egenskaper ser vi etter deg som har:

  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper
  • Evne til å jobbe selvstendig og målrettet
  • God organisasjonsforståelse og analytiske evner
  • Være god til å uttrykke deg skriftlig og muntlig

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, et godt og spennende arbeidsmiljø og ikke minst faglige utfordringer.

Kontorsted er i Næringslivets hus på Majorstuen.

En del reisevirksomhet må påregnes.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med styreleder Leif Øie, tlf 415 59 840.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: