Dfind Epi søker nysgjerrige ingeniører

Dfind Epi er et datterselskap av Randstad, og dermed del av verdens største HR-selskap. Dette gjør at vi har et bredt nettverk både nasjonalt og internasjonalt. Våre ansatte har lang og bred erfaring, og kjenner dermed bransjene vi jobber mot bedre enn de fleste.

Vi ønsker å legge til rette for vekstmuligheter både for deg som er kunde og deg som ønsker en karriere sammen med oss. I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger.

Firma Dfind Epi
FylkeVestland, Rogaland, Oslo
StedOslo, Bergen, Stavanger
Søknadsfristsnarest

Tenk om du kunne være med å starte et konsulentselskap, innenfor de trygge og gode rammene til verdens største HR-selskap - men likevel med stor frihet? Tenk om du kunne gledet deg til å gå på jobb hver dag, og fått stor påvirkningskraft på nyansettelser og selskapets vekst? Ønsker du å jobbe for et selskap som har din utvikling i fokus?

Vi bygger vinnerkultur, og vår absolutte hovedprioritet er trivsel på jobb, kompetanseutvikling for våre ansatte og bærekraftige løsninger. Grunnen er like enkel som den er god; utvikler de ansatte seg så utvikler selskapet seg.

Dfind Epi AS ruller ut i tre byer; Stavanger, Oslo og Bergen og har store målsetninger.

Om deg:

Er du utdannet ingeniør/sivilingeniør, har minimum 5 års erfaring fra relevante prosjekter, og klar for å vokse? Da vil du trives hos oss.

Vi ser etter de flinkeste ingeniørene - du som virkelig strekker deg litt ekstra for å gjennomføre gode prosjekter. Har du erfaring fra fagområdene samferdsel (vei og bane), vann og avløp, elektroteknikk, eller prosjektleder/prosjekteringsleder/byggeleder - ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Vi forventer at du er nysgjerrig, interessert og klar for utfordrende prosjekter. Du snakker og skriver norsk eller et annet skandinavisk språk. Du anser deg som en fagperson med sterke sosiale egenskaper.

Hos oss får du:

  • Rådgivere som skal følge deg tett hele veien. Sammen skal vi bygge cv'en din og sørge for at du utvikler deg mer her enn noe annet sted. Du får mulighet til å påvirke veivalg, prosjekter og teknologivalg.
  • Komme inn i en organisasjon hvor vi skal ha det kjekt på jobb og sette trivsel høyt. Vi tror på en flat struktur og korte kommunikasjonslinjer i selskapet.
  • Jobbe hos noen som har fokus på vårt samfunnsansvar. Det gjenspeiles i våre verdier, ansatte og samarbeidspartnere. Vi har som mål å ansette 50 prosent kvinner og 50 prosent menn.
  • Et årlig utviklingsstipend og muligheten til å utvikle deg gjennom mange år. Vi skal være tett på og sørge for at du får utfordret deg i et tempo som passer deg. På sikt kan det være du får fagansvar og vil følge opp andre flinke ingeniører. Mulighetene er mange.
  • Konkurransedyktig lønn, gode forsikringer, sosiale turer og samlinger.
  • Utvide nettverket ditt - i Dfind Epi har vi fokus på å etablere langsiktige og gode relasjoner.

Send oss din cv, prosjektoversikt og litt om deg via søkelinken, så hører du fra oss.

Søk her

For mer informasjon, kontakt våre rådgivere i
Stavanger: Glenn André Handegård - Mail: glenn.handegaard@dfind.no - Mobil: 992 77 646

Bergen: Bengt Haugsøen - Mail: bengt.haugsoen@dfind.no - Mobil: 909 77 424 eller
Jenny W. Joung - Mail: jenny.joung@dfind.no - Mobil: 482 38 852

Oslo: Mads Julo - Mail: mads.julo@dfind.no - Mobil: 968 81 905 eller
Espen Steinsrud - Mail: espen.steinsrud@dfind.no - Mobil: 924 15 227

Vis flere stillinger: