Daglig leder Øverbygg

FH Gruppen AS har siden starten i 2006 blitt markedsledende innen salg og oppføring av hytter i Norge. Gjennom selskapene Familiehytta, Telemarkhytter, Nordlyshytter, Leve Hytter og Øverbygg har gruppen en attraktiv portefølje av tydelige hyttekonsepter med formål om å realisere drømmen til våre hyttekunder. I 2019 leverte FH Gruppen over 700 nøkkelferdige hytter, utført av selskapets egne, dyktige snekkere. De siste årene har FH Gruppen også etablert seg som en solid husleverandør og boligbygger gjennom selskapet Familiehus. Med 150 solgte hus i 2019 er Familiehus Norges raskest voksende husprodusent.

Øverbygg har rundt 30 medarbeidere, laftefabrikk på Snåsa og kontorer i Norge og Sverige. For mer informasjon, se www.overbygg.no og www.fhgruppen.no.

Firma FH Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist16.08.2020

Vil du lede et selskap som realiserer folks hyttedrømmer?

Øverbygg leverer laftehus og -hytter av høy klasse til destinasjoner i Norge og Sverige. Selskapet er en del av FH Gruppen som er i sterk vekst innen hytte- og husmarkedet. Øverbygg ble etablert av noen ildsjeler på Snåsa i 1990 og selskapet har utviklet seg gjennom opp- og nedturer til å bli et solid selskap innen laftehytter med en veldrevet fabrikk på Snåsa. Selskapet har et stort potensial som den rette lederen skal ta ut både innen ulike konsepter, hytter, hus og geografi.

Vi ser etter en drivende, kommersiell og mulighetsorientert leder til å videreutvikle Øverbygg. Du har sannsynligvis høyere utdanning og flere års relevant ledererfaring – gjerne fra hus- og hyttemarkedet. Stillingen rapporterer til konsernlederen i FH Gruppen.

I FH Gruppen får du totalansvaret for Øverbygg samtidig som du vil bli en viktig bidragsyter til konsernets totale utvikling og vekst. Du vil få jobbe opp mot profesjonelle PE-eiere samtidig som du vil oppleve stor grad av selvstendighet og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. FH Gruppen har hovedkontor i Oslo. Daglig leder Øverbygg må regne med en del reising.

Interessert? Kontakt Visindi AS ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, Monica Strysse, tlf. 971 00 769 eller Christian Høie Lie, tlf. 984 84 870. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 16/8.

Søk stilling

Vis flere stillinger: