Daglig leder Eigersund næring og havn KF

Eigersund kommune ligger sør i Rogaland og har ca. 15 000 innbyggere, der hovedparten er bosatt i Egersund by. Eigersund er den største kommunen i Dalane regionen som har knappe 25 000 innbyggere. Kommunen har god kommunikasjon med tog og buss til Sandnes og Stavanger, en strekning som tar ca 1 time med bil på E-39.

Eigersund næring og havn KF er et nyetablert foretak og er delt i en forvaltningsdel som tar ansvar for forvaltning etter havne- og farvannsloven, og en næringsutviklingsdel som har ansvar for alt næringsarbeid og næringsutvikling i Eigersund kommune. I dette inngår også turisme.

FirmaMercuri Urval for Eigersund næring og havn
FylkeRogaland
StedEgersund
Søknadsfrist28.09.2014

Er du en operativ og strategisk leder som vil være med på å forme utviklingen av Eigersund kommune? Dette er en spennende mulighet til å bygge opp en ny organisasjon og bidra til utvikling av et framtidsrettet næringsliv i kommunen. Daglig leder vil ha overordnet ansvar for

  • Forvaltning etter havne- og farvannsloven som ledes av havnefogden
  • Næringsutvikling
  • Tomtesalg og næringsareal
  • Turisme
  • Markedsføring
  • Nettverksbygging

Som person er du tydelig og god på kommunikasjon, og en solid nettverksbygger som liker å samhandle med næringsliv, politikere, ledere, ansatte og tillitsvalgte. Du er fleksibel , trygg og imøtekommende. Du har «stå på vilje», liker å bli utfordret og har en sterk gjennomføringsevne.

Du har relevant utdanning og ledererfaring. Du har kompetanse innen markedsføring og næringsutvikling. Kjennskap til offentlig forvaltning er ønskelig.Stillingen rapporterer til styret for foretaket som igjen rapporterer til kommunestyret. Det forventes en nær interaksjon mellom daglig leder, ordfører og rådmann.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Arvid Bø, tlf. 975 59 045 eller styreleder Odd Stangeland tlf. 488 91 802. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 28. september 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling