Daglig leder Bergen

ÅF Advansia er en ledende aktør innen prosjektledelse og byggeledelse med 280 av bransjens dyktigste medarbeidere. Vi har levert noen av Norges største landbaserte byggeprosjekter med suksess. Nå skal vi kapre ytterligere markedsandeler i Bergen og på Vestlandet. Bergenskontoret er i dag sterkt posisjonert mot oppdrag innen offentlig sektor. Selskapet har hatt en jevn vekst av oppdrag, og kan vise til sentrale lokale prosjekter som eksempelvis Høgskolen, Mathallen, Biogass-anlegget, Håkonsvern og Tine Meieriene.

FirmaÅF Advansia
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist09.03.2017

Kommersiell leder som skaper tillit og muligheter blant nye og etablerte kunder og kolleger søkes

ÅF Advensia har klare ambisjoner om å fortsette å vokse innen prosjekt- og byggeledelse i offentlig og privat sektor. Vi ønsker å være den mest attraktive partneren med kundens mål og de ansatte i fokus. Vår unike egenskap er medarbeidernes samlede erfaring og bedriftens systemkompetanse – vi er kjent for å komponere gode team bestående av de rette folkene fra kunden og de rette folkene fra vår egen organisasjon.

Vi ønsker å styrke laget med en kommersiell leder som kan bygge nye nettverk i bransjen og tiltrekke seg flere flinke ansatte. ÅF Advansia har behov for en relasjonsbyggende Daglig leder i Bergen som evner å skape utvikling, vekst og god lønnsomhet. Den som får rollen er analytisk og strukturert, og skal kontinuerlig sikre riktig kompetanse og ressurser i de ulike prosjektene, samt vurdere deres lønnsomhet.

Aktuelle kandidater har relevant høyere utdanning, gjerne som sivilingeniør og med erfaring fra økonomistyring. Du har sterk kommersiell driv og god kunde- og markedsorientering. Muligheten til å være med å videreutvikle en ledende aktør i Norges nest største by motiverer deg, og du er glad i å bygge og utvikle nettverk. Vi søker en leder med stor arbeidskapasitet og med salgserfaring fra bygg-/eiendomsbransjen. Betydelig erfaring fra prosjekt- og byggeledelse er en klar fordel.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi v/Jon Gjerde på tlf. 958 44 39 eller Hege Rødland på tlf. 916 17 560. Send søknad med CV via ”stillinger” på Visindi.no innen 9. mars 2017. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.


Vis flere stillinger: