Foto: SITA/Jozef Jakubčo

Cramo blir offisiell Champions League-partner

Utleiegiganten Cramo blir offisiell partner av den nyopprettede europeiske mesterligaen, Champions Hockey League, som blant annet byr på lag som Stavanger Oilers og Vålerenga Hockey.

Den nye Champions Hockey League, som er ishockeyens svar på UEFAs Champions League, starter opp den 21. august 2014. I den første sesongen vil 44 klubber delta fra land som Østerrike, Tsjekkia, Finland, Tyskland, Sverige og Sveits, og Norge blir representert med mesterne i Stavanger Oilers og Vålerenga Hockey. Gruppespillet går fra august til oktober 2014, og etter 161 kamper skal en vinner kåres i februar 2015.

Den internasjonale utleiegiganten Cramo, som har hele 360 avdelinger i 15 land over hele Europa, blir offisiell partner av den nyopprettede mesterligaen i ishockey. Avtalen løper til utgangen av sesongen 2016/17, og Cramo har blant annet sikret seg rettighetene til å logomerke alle toppscorerne på hvert deltakende lag i ligaen.

Geir Paulsen, markedsdirektør i Cramo i Norge, er svært fornøyd med den nye avtalen.

– Vi er veldig glade for å kunne knytte vår merkevare opp mot en så stor liga som Champions Hockey League. Vi har en ambisjon om å bli rollemodell innen utleietjenester, og da er en mesterliga som dette – der de beste og mest ambisiøse ishockeyklubbene i Europa møtes – en ideell plattform å fremme våre verdier på, sier Geir Paulsen.

Vålerenga- og landslagsspiller Alexander Bonsaksen er motivert og gleder seg til å gå i gang med den nye mesterligaen.

– Jeg tror det er bra at lag fra hele Europa kan møte hverandre og at spillerne kan få kjenne forskjellen mellom ligaene. Det er også bra for gutta å få denne opplevelsen, for det er ikke alle som er så heldige å få spille for landslaget, sier Alexander Bonsaksen til Champions Hockey Leagues offisielle hjemmeside.