Country Manager

ThyssenKrupp Encasa AS er det norske datterselskapet til ThyssenKrupp Access Solutions, som er verdens største produsent av heiser for bevegelseshemmede. ThyssenKrupp Encasa har i over 30 år levert heissystemer til både private og det offentlige i det norske markedet. ThyssenKrupp Encasa utfører prosjektering, montering og service over hele Norge. Arbeidet utføres av ThyssenKrupp Encasas egne medarbeidere eller av våre autoriserte representanter. ThyssenKrupp er representert i 80 land på over 900 steder og har totalt 150 000 ansatte. I Norge finnes i dag ThyssenKrupp selskapene ThyssenKrupp Elevator AS, ThyssenKrupp Rulletrapper AS og ThyssenKrupp Encasa AS.

For å lede og utvikle det norske selskapet videre søker vi Country Manager.

FirmaThyssenKrupp Encasa
FylkeOslo
Søknadsfrist23.10.2014

Vi søker en tydelig og motiverende leder til Norges ledende leverandør av stol- og trappeheiser. Du vil lede selskapet og ha fullt resultatansvar for ThyssenKrupp Encasa i Norge. NAV er vår største kunde, og kontinuerlig oppfølging av leveransekvalitet og kundeforhold overfor NAV er sentralt. Du vil optimalisere våre nasjonale salgs- og serviceaktiviteter med vekt på vekst og resultatforbedring og implementere konsernets strategi i det norske markedet. Stillingen rapporterer til Managing Director Encasa Northern Europe i Belgia.

Den vi søker har høyere utdannelse og helst erfaring fra selskaper innen tilsvarende virksomhetsområder. Du har erfaring med komplekse offentlige anbudsprosesser – gjerne overfor NAV, og har jobbet tett med kunder innen offentlig sektor. Du kan vise til gode resultater fra tidligere roller innen salg og ledelse. Som person er du god til å kommunisere og trigges av å skape resultater sammen med dine medarbeidere. Du har personlig integritet og vinner tillit hos personer på alle nivåer, eksternt og internt. Du har god forretningssans og forstår helheten i selskapets verdikjede.

ThyssenKrupp Encasa tilbyr en lederstilling med gode muligheter for personlig, faglig og karrieremessig utvikling i et internasjonalt selskap.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Anders Svensen, tlf. 975 59 082 eller Ida Beinnes Hoff, tlf. 975 59 032. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på engelsk snarest, og senest innen 23.10.2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: