Controller

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Road Services
FylkeOslo
Søknadsfrist17.11.2019

Nordic Road Services AS er et datterselskap i NCC, oghar sin kjernevirksomhet innen drift og vedlikehold av vei. Vi søker nå etter:

CONTROLLER

Dine nye utfordringer 

I rollen som Controller vil dine viktigste arbeidsoppgaver være å lede månedlige økonomi- og regnskapgjennomganger i samarbeid med prosjektene. Du vil også ha ansvar for rapportering, budsjettering og for å utarbeide økonomiske analyser og beslutningsunderlag for våre områdesjefer. I dette inngår bl.a. oppfølging av resultater, cashflow samt lønnsomheten og effektiviteten til prosjektene. Videre vil du utarbeide avviksanalyser og bidra i tiltak- og forbedringsprosesser. Som Controller vil du også bidra til å utvikle og forbedre selskapets interne rapporterings- og styringsprosedyrer, og utarbeide businesscase og investeringsanalyser og skape merverdi for virksomheten.

Din profil

Som person er du analytisk med en kritisk tankemåte, strukturert og resultatorientert. Du er også vant til å jobbe selvstendig med utvikling og gjennomføring av relevante analyser. Du jobber proaktivt og nøyaktig med dine oppgaver, og er interessert og nysgjerrig etter å finne gode og effektive metoder å jobbe på.

Vi ser etter deg som

  • har utdanning som siviløkonom eller tilsvarende
  • har minimum 5 års erfaring fra controlling, budsjettering og rapportering i prosjektorganiserte virksomheter
  • har gode norsk og engelsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig

Du vil rapportere til og samarbeide tett med vår Divisjonscontroller.

Vi tilbyr

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet, store ambisjoner og en sterk vilje til å lykkes. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Denne stillingen vil være tilknyttet vårt hovedkontor på Brynseng, men noe reisevirksomhet må påregnes.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 17. november 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Christer Haugbro
Divisjonscontroller, NCC Norge AS
+47 920 54 318

Vis flere stillinger: