Controller Konsernregnskap

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 18,7 mrd. og 4200 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen Konsern
FylkeOslo
Søknadsfrist01.05.2019

AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med mange spennende og utfordrende prosjekt. Konsernets finansavdeling ønsker å styrke kapasiteten innen finansiell rapportering og konsernregnskap ved å ansette en controller. Foruten konsernregnskap, består konsernets finansavdeling av controlling, finans, risikostyring, strategi og M&A.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Kvalitetssikring og oppfølging av rapportering fra en egen portefølje med datterselskaper
  • Bistå med konsolidering og utarbeidelse av finansiell rapportering til ledelse, styret og Oslo Børs, herunder kvartals- og årsrapport
  • Bistå i faglige spørsmål, både innen regnskap, skatt og selskapsrett
  • Bistå i restruktureringer og transaksjoner
  • Bistå med forbedring og videreutvikling av prosesser og systemer for konsernrapportering

For å lykkes i rollen må du være analytisk og nøyaktig, i tillegg til at du har en strukturert tilnærming til arbeidsoppgavene dine. Du kjennetegnes av gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper, samt en sterk gjennomføringsevne. Videre trives du med å jobbe både selvstendig og i team.

Vi søker deg som er utdannet siviløkonom, fortrinnsvis med master i regnskap eller finans, med minimum tre års erfaring fra revisjon eller fra økonomistab i et annet børsnotert selskap. Du har kunnskap om IFRS, god systemkompetanse og interesse for prosessforbedring. Avdelingen bruker Agresso (regnskap) og Hyperion (konsolidering). Du er en stødig bruker av Excel og har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både i norsk og engelsk.

Stillingen kan tilpasses den rette kandidatens kompetanse og erfaringsnivå, og vil rapportere til konsernregnskapsdirektør.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Du vil også få anledning til medeierskap; alle ansatte får tilbud om å delta i AF Gruppens aksje- og opsjonsprogram.

Spørsmål om stillingen

Anny Øen

Konsernregnskapsdirektør

Telefon 982 23 116

Line Strande

HR-Rådgiver

Telefon 922 23 816

Søk stilling

Vis flere stillinger: