Consto etablerer Consto Dambygg

Consto styrker satsingen på vannkraft og damrehabilitering, og Consto Anlegg AS har sammen med fire gründere etablert selskapet Consto Dambygg AS.

Jarle Berg-Oksfjellelv. Foto: Consto

Jarle Berg-Oksfjellelv (39) blir daglig leder i det nyetablerte selskapet, som blir et datterselskap av Consto Anlegg, skriver Consto i en pressemelding.

Berg-Oksfjellelv kommer fra stillingen som prosjektdirektør i YIT Infra Norge og tiltrer stillingen 1.mai.

Selskapets satsingsområder blir innenfor fundamentering, utbygging og rehabilitering av damanlegg, samt kraftanlegg og annet innen vannkraftmarkedet.

Berg-Oksfjellelv har med seg Trond Helge Heimvik, Nils Olav Teigen og Håvard Ådlandinn i det nyetablerte selskapet. Alle har lang og variert erfaring fra anleggsbransjen.

- Vannkraftutbygging,og kanskje spesielt innenfor dambygging og rehabilitering, er områder hvor vi har gode forutsetninger for å etablere oss som en solid og stødig aktør. Fundamentering med fokus på KC-pelinger et nisjemarked vi også ønsker å satse på. Vi har ressursene og kontaktnettet, og vi besitter både kompetansenog erfaringen som er nødvendigfor å lykkes, sier Berg-Oksfjellelv.

Consto Dambygg har allerede levert sineførste tilbud, og er klar til å ta fatt på oppdrag.