Consto Eide AS - Sommerjobb 2020

Consto Eide er et selskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad.

Firma Consto Eide
FylkeFlere fylker
StedOslo, Akershus/Viken og Innlandet
Søknadsfrist15.02.2020

I Consto Eide ser vi på deg som er student som en viktig fremtidig ressurs, og derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. I en sommerjobb hos oss vil du få kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på et byggeprosjekt. Vi får samtidig mulighet til å bli kjent med deg, og du vil kanskje finne ut om Consto er et sted du ønsker å jobbe etter endt studie.

Vi utfører oppdrag innen boliger, hoteller, ROT-prosjekter, kontorbygg, kjøpesenter, stålbygg, helse og omsorg, skoler og barnehager.

Consto Eide dekker markedet i Oslo, Akershus og Innlandet.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som er student på høyskole eller universitet innen relevante fagområder. Er du engasjert, lærevillig og nysgjerrig så er kanskje Consto stedet for deg? Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er sulten på utfordringer, engasjert og ydmyk. Ser du i tillegg for deg en fremtid i bransjen, kan vi sammen se på et videre utviklingsløp spesielt tilpasset for deg.

Grunnleggende krav

  • Student innen relevante fag (ing, siv.ing)
  • Kunne et skandinavisk språk samt engelsk
Vi tilbyr

Consto har et avslappet arbeidsmiljø med flat struktur og korte beslutningsveier. Hos oss er det enorme utviklingsmuligheter for alle som gjør en god jobb og som ønsker å utvikle seg - "Er du god nok, er du gammel nok".

Varighet og øvrige betingelser blir vi enige om under intervjuet. For at vår rekrutteringsprosess skal bli så effektiv som mulig ber vi deg benytte link til vår jobbportal og fylle ut alle data vi etterspør. Du må velge om du skal søke sommerjobb i Consto Bygg eller Consto Anlegg. Alle våre annonser finner du på Consto.no.

Utvelgelse og intervjuer vil foregå i perioden 15 februar til 15 mars. Hele prosessen avsluttes innen påske.

Velkommen til Consto Bygg!

Kontaktinformasjon

Georg Hoff

HR-sjef

907 88 989

Søk stilling