Consto Anlegg Nord skal gjøre grunnarbeider på utbyggingen av Oksebakken på Bremnes i Bodø. Illustrasjon: Norconsult

Consto Anlegg vant kontrakter i Bodø og Narvik

Consto Anlegg Nord fikk i forrige uke nye oppdrag i Bodø og i Narvik.

Det skriver Consto i en pressemelding tirsdag.

I Bodø skrev Consto Anlegg Nord i forrige uke kontrakt med Byggmester Erling Skipnes AS om grunnarbeider ved Skipnes sitt nye boligprosjekt i Oksebakken på Bremnes i Bodø.

– Vi er glade for å vise oss konkurransedyktige også i denne type jobber, sier daglig leder i Consto Anlegg Nord, Fredrik Okkenhaug, i pressemeldingen.

Prosjektet omfatter grunnarbeider inkludert vann og avløpsanlegg for 14 boliger, et lekeareal og omtrent 130 meter veibygging internt i boligfeltet. Oppstart vil skje i løpet av senvinteren eller våren i år, og kontraktssummen er omkring 10 millioner kroner før merverdiavgift.

I Narvik har Consto Anlegg Nord vunnet tilbudskonkurranse for Narvik kommune. På Fornes i Ballangen skal selskapet ha ansvaret for å etablere molo, flytekai og infrastruktur. Kontrakten utføres som totalentreprise, og arbeidene er planlagt utført fra mai til oktober i år. Kontrakten har en verdi på omtrent 27 millioner kroner før merverdiavgift, skriver Consto i pressemeldingen.

– Vi er svært fornøyde med kontrakten på molo og kai på Fornes. Vårt team i Narvik gjør en bra jobb, og dette blir vår andre kontrakt i Ofoten. Det er et område vi ønsker å være til stede i, så dette passer bra med tanke på vår satsing, sier Okkenhaug.