Kari Mette Busklein som skal lede selskapet, kommer fra stillingen som teknisk sjef i Norsk Kylling AS. Hun har også bred erfaring fra byggenæringen. Foto: Norsk Kylling

Consto Anlegg starter selskap i Midt-Norge

Kari Mette Busklein (49) er ansatt som daglig leder i det nye selskapet og starter 1. mars.

Consto Anlegg har kontrahert sitt første prosjekt i Trøndelag og etablerer Consto Anlegg Midt AS for å ivareta virksomhet i dette området.

Kari Mette Busklein som skal lede selskapet, kommer fra stillingen som teknisk sjef i Norsk Kylling AS. Hun har tidligere ledererfaring fra selskapene Børset & Bjerkset Entreprenør AS, Reinertsen og Franzefoss.

Hun er født og oppvokst på et småbruk på Rognes, er utdannet bergingeniør fra NTNU og har en Master of management fra BI.

49-åringen gleder seg til å være med på satsingen til Consto Anlegg i Midt-Norge.

- Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg ble fristet av å få være med og bygge opp et selskap helt fra starten. Det blir spennende å komme tilbake til anleggsbransjen, en bransje jeg trivdes veldig godt i, sier Kari Mette Busklein i en melding.

Hennes første oppgave blir å bygge opp organisasjonen med flere medarbeidere. Fra starten av får Busklein med seg Alexander Korssund, som i dag er prosjektleder i Consto Anlegg Nord.

Consto Anlegg Midt vil ha hele Midt-Norge som arbeidssted - og er allerede godt i gang. I fjor sommer fikk Consto Anlegg Nord sammen med byggselskapet Consto Midt-Norge oppdraget å bygge 2,4 kilometer ny fylkesvei (fv 17) mellom Østvik og Beistadsundet i Trøndelag. Kontraktssummen er på nærmere 90 millioner kroner ekskl. MVA. I september startet arbeidet, og ferdigstillelse er ultimo oktober 2019.

Administrerende direktør i Consto Anlegg AS, Thorbjørn Eng, sier etableringen i Midt-Norge er strategisk viktig.

- Vi er allerede godt etablert på Østlandet og i Nord-Norge, og vil i løpet av 2019 også etablere virksomhet i Syd- og Vest-Norge. Sammen med virksomheten i Midt-Norge, vil vi innen kort tid bli en konkurransekraftig og attraktiv aktør i anleggsmarkedet på landsbasis, sier Eng, og legger til:

- Jeg er veldig glad for å få Kari Mette Busklein med oss i vårt team. Hun har solid lederbakgrunn og bransjeerfaring, og jeg er trygg på at hun med sitt team vil gjøre oss sterke, attraktive og konkurransedyktige i Midt-Norge.