Cibes Lift Norge kjøper Heisplan

Cibes Lift Norge AS inngår avtale om å kjøpe heisselskapet Heisplan AS.

Gunnar Brattli, administrerende direktør i Cibes Lift Norge. Foto: Cibes Lift Norge

Det skriver Cibes Lift Norge i en pressemelding tirsdag.

Heisplan har hovedkontor i Ålesund og avdelingskontorer i Oslo og Trondheim. De leverer tjenester og produkter knyttet til heisløsninger, og tilbyr også heisalarmtjenester, skriver Cibes Lift videre i meldingen.

– Heisplan AS er et strategisk viktig oppkjøp som åpner for nye og spennende forretningsmuligheter for oss og styrker vår posisjon på det norske markedet. Vi gleder oss veldig til å utvikle vår virksomhet i Norge sammen med Heisplan AS, sier Per Lidström, administrerende direktør i Cibes Lift Group AB.

Heisplan vil beholde firmanavnet og merkevaren, og vil fortsatt bli drevet som et uavhengig selskap under Cibes Lift Norges eierskap, heter det i meldingen.

Heisplan har i dag rundt 30 ansatte, og hele staben, inkludert de tidligere eierne Jan Ove Skutvik, Tore Nakken og Roy Hellum, vil forbli i selskapet, skriver Cibes Lift Norge.

– Dette oppkjøpet er et viktig steg i riktig retning for å styrke vår kompetanse innen heismodernisering og service i hele Skandinavia. Heisplan vil samarbeide tett med Cibes Lift Norge, og andre Cibes-eide selskaper i flere av de skandinaviske landene, for å øke salget av løfteplattformer og få synergieffekter på tvers av alle forretningssegmenter, kommenterer Gunnar Brattli, administrerende direktør i Cibes Lift Norge.

Oppkjøpet av Heisplan er, ifølge pressemeldingen, planlagt ferdigstilt i løpet av andre kvartal 2021.