Joar Caspersen blir sjef for Peab Asfalt i Norge. Foto: NCC/Joakim Kröger

Joar Caspersen blir sjef for Peab Asfalt i Norge. Foto: NCC/Joakim Kröger

Caspersen blir direktør i Peab Asfalt og Swerock

Joar Caspersen (52) er ansatt som ny administrerende direktør for Peab Asfalt Norge AS og Swerock AS.

Han tiltrer stillingen 1. september. Frem til nå har Peab Asfalt Norge AS og Swerock AS hatt egne direktører. Dette endres når Joar Caspersen tiltrer. Han vil lede begge selskapene, skriver Peab i en pressemelding.

Caspersen erstatter administrerende direktør Håkan Jacobsson for Peab Asfalt i Norden og administrerende direktør Karl-Gunnar Karlsson for Swerock i Norden, som siden 1. mai også har ledet den norske virksomheten. Caspersen kjenner kommer fra flere lederstillinger i NCC Industry i Norge. I perioden 2014 til 2020 var han  direktør for NCC Industry.

– Vi er veldig fornøyde med at Joar har takket ja til å lede våre norske virksomheter. Med sin lange og tunge erfaring inne asfalt og pukk & grus er vi trygge på at han er riktig person til å utvikle vår virksomhet i Norge videre. For å videreutvikle samarbeidet mellom Swerock og Peab Asfalt i Norge vil selskapene nå få en felles administrerende direktør. Gjennom dette vil vi kunne ta ut synergier og øke kostnadseffektiviteten, sier Karlsson i Peab Asfalt Norden.

– Jeg er meget glad for å få anledning til å lede Peab Asfalt og Swerock i Norge. Dette er selskaper med en sterk posisjon og med kompetente ansatte. Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye medarbeidere og utvikle selskapene videre sammen med dem, sier Caspersen i meldingen.