Daglig leder i Canes, Erik Try (til venstre) og Christoffer Berggren-Raanæs, daglig leder i RM Industri, markerer fusjonen med et smittevernmessig håndtrykk. Foto: Canes

Canes og RM Industri fusjonerer

VVS- og komfortgulvleverandør Canes AS slår seg sammen med RM Industri, som spesialiserer seg på radonsikringsrelaterte og spesialtilpassede produkter myntet på det nordiske markedet.

Det skriver Canes i en pressemelding onsdag.

– Gjennom partnerskapet mellom Canes AS og RM Industri blir vi en viktigere aktør for våre kunder. Vi får ytterligere en utvidelse av vår produktportefølje, og kan som leverandør dekke enda flere behov hos våre kunder. Vi tror også at de nordiske tilpassede radonløsninger kan gi oss et betydelig mersalg samt mange gode synergier innen salg, markedsføring og lager, i og med at vi allerede er en godt etablert aktør på gulvløsninger. RM Industrier og deres løsninger innen radonsikringer passer derfor svært godt inn i det eksisterende produktspekteret, sier daglig leder i Canes, Erik Try, i pressemeldingen.

– Vi i RM Industri har de siste to, tre årene sett etter en passende partner. Da vi kom i kontakt med nøkkelpersoner i Canes-systemet via bransjen, merket vi raskt at her var det en gjeng med høyt kompetente mennesker, stort engasjement og mye erfaring - både blant ansatte og i ledelsen, kommenterer Christoffer Berggren-Raanæs, daglig leder i RM Industri.

Berggren-Raanæs vil gå inn som en del av styregruppen i Canes, samtidig som han vil fungere som spesialist innen leveranser relatert til radonsikring, heter det i meldingen.