Byplanlegger/urbanist - Bergen

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.12.2016

Vi søker en person til en stilling ved avdeling for prosjektutvikling ved kontoret i Bergen. Avdelingen består av 22 personer fordelt mellom planleggere, prosjektledere, byggeledere og vegingeniører. Stillingen vil jobbe med komplekse planer både innen prosesstyring og prosessrådgiving i tett samarbeid med andre tilsvarende miljøer i Rambøll.

Om stillingen

Du vil jobbe med alle typer arealplaner, og utredninger/analyser tilknyttet planarbeid. Vi har et stort spekter av planoppgaver, og oppgavene fordeles ut fra interesse og kvalifikasjoner. Du er godt kjent med de formelle planprosessene, og kan administrere og styre kompliserte planprosesser fra idé til vedtatt plan. Du er opptatt av å få etablert gode samarbeidsrelasjoner mot oppdragsgiver, interne medarbeidere og offentlige myndigheter. Andre viktige oppgaver vil være å jobbe med:

  • Tettstedsutvikling, mulighetsstudier og konseptutvikling
  • Administrere og styre kompliserte planprosesser fra idé til vedtatt plan

Hvem vi søker

Vi ser etter deg med et godt nettverk og som er engasjert i fagfeltet ditt. Vi jobber ofte på tvers av fagdisipliner så det vil være viktig med gode samarbeidsevner, også i tverrfaglige team. Den rette kandidaten jobber også godt selvstendig og strukturer og har gode analytiske evner. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Relevant utdanning på Masternivå
  • 10-15 års erfaring som oppdragsleder/prosjektleder
  • Liker å ta ansvar og jobbe med kunder
  • Gode formidlings- og kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk

Vi kan også vurdere en junior, med rundt 3-5 års erfaring og som har god kjennskap til planarbeid og kommunale prosesser.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Ole Andreas Vorland, +47 92261397

Vis flere stillinger: