Regionsjef og daglig leder Jan-Arne Finnøy foran den nye proffbutikken på Digernes. Foto: Byggtorget
Regionsjef og daglig leder Jan-Arne Finnøy foran den nye proffbutikken på Digernes. Foto: Byggtorget

Byggtorget Digernes åpner ny proffbutikk

19. april åpner nybygget som er på totalt 3.000 kvadratmeter.

Avdelingen består nå av fem store bygninger på til sammen 7.000 kvadratmeter ved Skodjestraumen.

– Det har tatt litt over ett år å bygge og vi er nå veldig glade for å kunne åpne en ny butikk for våre proffkunder. Butikken er på cirka 600 kvadratmeter og i tillegg har vi et platelager på 1.500 kvadratmeter. I andre etasje har vi et stort showroom, samt konferanse- og møterom med nydelig utsikt over fjorden. Vi synes jo selv at dette er en av bransjens råeste møteplasser, sier Jan-Arne Finnøy som er regionsjef og daglig leder, i en pressemelding.

Foto: Byggtorget
Foto: Byggtorget

– Vi har holdt på med trelast og byggevarer i området i over 90 år. Vi har god omsetningsvekst og det er stor etterspørsel etter byggevarer i regionen vår. Vi er derfor veldig fornøyd med denne storsatsningen som gjør at vi kan tilby et utvidet sortiment og at vi i tillegg har fått en flott møteplass for proffkundene våre, leverandørene, arkitektene og de rådgivende ingeniørene, forteller Finnøy.

Kjededirektør i Byggtorget, Morten Furseth, er imponert over det nye anlegget.

– Proffbutikken blir et veldig fint tilskudd til byggevarehuset. Vi er opptatt av å bygge gode lokalmiljøer, og her får vi et varehus som blir et naturlig samlingspunkt for de som faktisk bygger lokalmiljøet, nemlig proffkundene våre. Jeg er imponert over anlegget som også ligger utrolig vakkert til, og alt det som våre medarbeidere på Digernes har fått til de siste årene. Tusen takk til alle som har jobbet med nyåpningen og gratulerer med ny flott proffbutikk, sier Furseth i meldingen.

– Byggtorget Digernes er primært rettet mot proffmarkedet men ønsker også private kunder velkommen. Det åpnes derfor en ny avdeling med kjøkken, bad og garderobe. Det er 20 ansatte ved anlegget. Byggtorget Digernes tilbyr byggevarer, trelast, verktøy, festemidler, arbeidsklær, isolasjonsprodukt, tak, dører, vindu og parkett, heter det i meldingen.

Foto: Byggtorget
Foto: Byggtorget