Byggteknisk sjef

Pecunia AS er et ledende eiendomsselskap i Oslos prestisjesegment med tyngdepunkt i Vika. I Pecunia betrakter vi utvikling og forvaltning av eiendom som et håndverk, noe vi utøver med høy kvalitet og god gjennomføringsevne. Vi er en finansielt solid og langsiktig eiendomsaktør med 17 ansatte og kontorer i Olav Vs gate 5 - Wilhelmsen-bygget. Pecunias eiendomsmasse er i det absolutte toppskiktet og vi er en organisasjon med sterkt kundefokus.

www.pecunia.no

Firma Pecunia
FylkeOslo
Søknadsfrist31.05.2021

Vår nåværende tekniske sjef går av med pensjon om noe tid, og vi søker derfor etter en ny leder for teknisk avdeling.

Byggteknisk sjef

Arbeidsoppgaver:

  • Opprettholde og utvikle den høye tekniske kvaliteten og servicegraden Pecunia er kjent for.
  • Bidra med din tekniske forståelse innen blant annet bærekraft, nye kontorløsninger og kontraktsformer
  • Sikre at eiendomsmassens tekniske utvikling harmonerer med overordnet strategi, myndighetskrav og sertifiseringskrav

Mandat og ansvar:

  • Du får ansvaret for alle ombygginger, rehabiliteringer samt ansvaret for teknisk gjennomføring og byggherrerepresentasjon for nybyggprosjekter. Vi har nybyggingsprosjekter på 60.000 kvm sentralt i Oslo.
  • Du blir den øverste ansvarlige for å opprettholde/videreutvikle en grønn profil og bærekraftige løsninger.
  • Du blir selskapets ressursperson innenfor alle vurderinger av byggteknisk karakter, også når det gjelder nødvendige sertifikater for å styrke vår miljøprofil.
  • Du bidrar med din tekniske innsikt til å forvalte og utvikle vår eksisterende og fremtidige eiendomsmasse.
  • Du blir ansvarlig for å utarbeide vedlikeholdsplaner og kostnadsbudsjett for porteføljen samt foreta årlige risiko- og tilstandsanalyser på våre eiendommer.

Erfaring og kompetanse:

Bred byggteknisk innsikt er viktig og vi ser gjerne at du er ingeniør, sivilingeniør eller erfaren byggmester. Har du erfaring fra entreprenør kan det være en fordel. Viktigst er at du har omfattende operativ erfaring fra prosjekter i alle størrelser. Pecunia AS har en flat organisasjon og det er derfor en fordel om du er vant til å bidra der det trengs. Du må kunne uttrykke seg godt muntlig og skriftlig, både på norsk og engelsk.

Som person er du kvalitetsbevisst, systematisk, analytisk og strukturert. Du liker samarbeid, er proaktiv og evner ha mange ulike oppgaver uten å miste helheten av syne.

Hos Pecunia får du:

Stor grad av frihet under ansvar, jobb i en flat og uformell organisasjon med jovial omgangsform. Unik mulighet til å være med på å utfordre og påvirke en hel bransje, få gjennomslag samt jobbe tett med eiere og interessenter.En seriøs og ekspansiv aktør med fokus på kvalitet og etterrettelighet i alle ledd og funksjoner. Vi har et lite miljø der ingen oppgave er for liten og ingen for stor. Som teknisk sjef i Pecunia AS får du en ytterst sentral og viktig posisjon.

Kontakt en av våre rådgivere i Dfind, Per Ivar Elton, 909 20 462 eller Espen Steinsrud, 924 15 227 for en konfidensiell og uforpliktende prat!

Søk stilling

Vis flere stillinger: